Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Remiză albă în Sepsi Sfântu Gheorghe - Academica Clinceni. Vâlceanu a fost zid în faţa covăsnenilor

Academica Clinceni Publicat pe 20 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/19987035/13/bmb-7629.jpg

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii I.

Sepsi: Niczuly – Deligiannidis, Bouhenna, B. Mitrea, Ştefănescu – Golofca, Tincu, Eder Gonzalez – Petrila, Safranko, Achahbar. Antrenor: Leo Grozavu

Academica Clinceni: Vâlceanu – Pashov, Bilali, Gardoş, Dobrescu – A. Popa (Tănase ’68), Ventura, L. Dumitriu (Cascini ’68), A. Cordea – Chunchukov, Longher (Rusescu ‘7, Achim ‘82). Antrenor: Ilie Poenaru

Cartonaşe galbene: Mitrea ’50 / Pashov ‘65

Arbitri: Sebastian Colţescu – Octavian Şovre, Sebastian Eugen Gheorghe – Sorin Costreie

Observator: Ioan Onicaş

Sepsi - Academica 0-0

Echipele de start:

  • Sepsi: Niczuly - Deligiannidis, Bouhenna, B. Mitrea, Ştefănescu - Golofca, Tincu, Eder Gonzalez - Petrila, Safranko, Achahbar Rezerve: J. Fernandez - Csiszer, Purece, L. Fulop, Fofana, Dumiter, L. Kovacs, Dimitrov, N. Tamas Antrenor: Leo Grozavu
  • Clinceni: Vâlceanu - Pashov, Bilali, Gardoş, Dobresc - A. Popa, Ventura, L. Dumitriu, A. Cordea - Chunchukov, Longher Rezerve: Ureche, F. Achim, Chandarov, Rusescu, Cr. Tănase, Cascini, Andronic, Patriche, Cebotaru. Antrenor: Ilie Poenaru

Min. 90 + 3: Sebastian Colţescu fluieră finalul jocului. Sepsi - Academica se termină 0-0.

Min. 90: Arbitrul dictează trei minute de prelungiri.

Min. 82: Schimbare la Academica Clinceni! Iese Raul Rusescu, uşor accidentat, şi intră Florin Achim.

Min. 77: O nouă paradă excepţională a lui Vâlceanu! Portarul Academicii îl blochează din şase metri pe Achahbar într-o situaţie de 1 vs 1.

Min. 69: Schimbare la Academica! Iese Adi Popa, intră Cristi Tănase.

Min. 69: Ocazie Sepsi! Cătălin Golofca trage paralel cu poarta dintr-un unghi închis. Academica a avut noroc pentru că niciun covăsnean nu a fost în preajma balonului, care ar fi putut deveni o centrare periculoasă, chiar dacă nu asta a fost intenţia lui Golofca.

Min. 65: Pashov (Academica) vede cartonaşul galben pentru un fault la Ştefănescu (Sepsi). Centrarea din lovitura liberă este respinsă cu capul de Florin Gardoş.

Min. 58: Ocazie Sepsi! Mitrea nu reuşeşte să îl învingă pe Vâlceanu, care nu a reuşit să prindă o minge din apropierea lui Safranko. 

Min. 53: Ocazie Sepsi! Vâlceanu este încă o dată la post şi scoate spectaculos şutul lui Safranko, de la aproximativ 11 metri, din poziţie centrală. 

Min. 51: Cea mai mare ocazie a Academicii Clinceni de până acum! Raul Rusescu primeşte o centrare din lovitură liberă de la Andrei Cordea. În primă fază trage dintr-o poziţie ideală în blocajul defensivei lui Sepsi, iar apoi mingea îi revine, însă nu îi dă emoţii prea mari lui Niczuly. 

Min. 49: Petrila (Sepsi) taie careul din stânga spre centru, însă execuţia sa este destul de modestă.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 2: Sepsi - Clinceni este la pauză 0-0. Sebastian Colţescu a fluierat finalul primei reprize.

Min. 44: Ocazie Sepsi! Vâlceanu reuşeşte o nouă paradă, la lovitura de cap a lui Tincu.

Min. 44: Mitrea, fundaşul celor de la Sepsi, execută o lovitură liberă în zid.

Min. 41: Ocazie mare pentru Sepsi! Petrila nu îl poate învinge pe Vâlceanu, care scoate cu piciorul ca la handbal şutul atacantului gazdelor.

Min. 39: Ocazie Sepsi! Cătălin Golofca reuşeşte o acţiune spectaculoasă în viteză, însă finalizarea sa este departe de poarta lui Niczuly. 

Min. 34: Ocazie Sepsi! Petrila preia bine un balon în spatele lui Florin Gardoş, însă Bilali este la post şi face dublajul  excelent. Academica Clinceni scapă cu doar un corner pentru Sepsi.

Min. 24: Apărarea lui Spesi comite o eroare incredibilă, la o fază în care trebuiau doar să construiască un nou atac prin pase la firul ierbii. Covăsnenii s-au încurcat între ei, iar mingea a ajuns la Raul Rusescu, care a şutat imprecis. A fost cea mai mare ocazie de gol a partidei de până acum.

Min. 17: Sepsi solicită pentru a doua oară lovitură de la 11 metri. Deligiannidis driblează spectaculos, însă alege să simuleze. Totuşi, Sebastian Colţescu îl iartă şi nu îi acordă cartonaşul galben.

Min. 8: Sepsi cere penalty la un duel între Safranko şi căpitanul Clinceniului, Florin Gardoş. Sebastian Colţescu decide să nu acorde nimic.

Min. 7: Ilie Poenaru face prima schimbare pentru Academica Clinceni. Tehnicianul îl scoate pe Longher, eligibil pentru regula U21, şi îl introduce pe mult mai experimentatul Raul Rusescu.

Min. 1: A început meciul!


Sepsi Sfântu Gheorghe şi Academica Clinceni se întâlnesc în etapa a 24-a din Casa Liga 1. Meciul are loc sâmbătă, începând cu ora 17:00, şi este transmis de către Look Sport. Cele mai importante faze ale partidei vor fi redate, de asemenea, şi de către site-ul www.looksport.ro, în regim live video.

LIVE VIDEO | Sepsi Sfântu Gheorghe -  Academica Clinceni se joacă sâmbătă, de la 17:00. Derby-ul revelaţiilor Ligii 1 se vede Look Sport

Cu şapte etape înaintea finalului sezonului regulat, cele două formaţii obişnuite cu lupta pentru evitarea retrogradării sunt foarte aproape să prindă play-off-ul primului eşalon. Sepsi se clasează pe 4, cu 36 de puncte, la fel ca ocupanta locului 5, FC Botoşani. Academica Clinceni este pe locul 6, cu 34 de puncte, fiind cu cinci lungimi deasupra urmăritoarelor Chindia Târgovişte (locul 7) şi UTA Arad (locul 8).

De cinci etape Sepsi Sfântu Gheorghe nu mai bate pe nimeni, dar nici nu pierde. Covăsnenii au înregistrat următoarele remize: 1-1 în deplasare cu FC Argeş, 0-0 în deplasare cu Dinamo, 3-3 acasă cu Poli Iaşi, 2-2 acasă cu FC Voluntari şi 3-3 în deplasare cu Viitorul. În această perioadă, trupa lui Leo Grozavu a înfruntat inclusiv probleme de lot din cauza coronavirusului.

De cealaltă parte, Academica Clinceni a înregistrat rezultate mai imprevizibile decât cele obţinute de gazde în ultimele cinci confruntări: 0-0 acasă cu Universitatea Craiova, victorie 0-1 pe terenul FCSB-ului, înfrângere acasă 0-3 contra UTA-ei, 1-1 în deplasare cu Gaz Metan Mediaş şi victorie 2-1 acasă cu FC Botoşani.

În tur, Academica Clinceni s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 în faţa formaţiei din Sfântu Gheorghe.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri