Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | Remiză albă în Spartak Trnava - Sepsi! Covăsnenii au impresionat şi au şanse reale de calificare în turul 3 preliminar din Conference League

Sepsi OSK Publicat pe 22 iul 2021
mail-share icon Email

Sepsi Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat în deplasare, joi, cu echipa slovacă Spartak Trnava, în prima manşă a turului al doilea preliminar al Conference League, în direct pe Look Sport. Returul va avea loc peste o săptămână. Sepsi este debutantă în cupele europene.

Din minutul 87, oaspeţii au jucat fără fundaşul Bogdan Mitrea, care a fost eliminat.

Au evoluat următoarele echipe:

Spartak: Takac - Curma, Kosa, Twardzik, Mikovic - Bukata (Vlasko '80), Savvidis, Gric (Prochazka '88) - Cabral, Ristovski (Boateng '75), Yusuf (Ivan '88). Antrenor Michal Gasparik;

Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Tincu, Mitrea, Ştefănescu - Fofana, N. Păun (Vaşvari '84) - Aşkovski (Eder Gonzalez '60), Rep (Achahbar '71), Aganovici (Damaşcan '46) - Ciunciukov (Bojici '84). Antrenor Leo Grozavu.

Cartonaşe galbene: Yusuf '52, Ristovski '69, Twardzik '82, Kosa '83 / Aganovici '43, Mitrea '83 şi '86.

Cartonaş roşu: Mitrea '86.

Arbitri: Ivailo Stoianov - Ivo Kolev şi Miroslav Maksimov - Georgi Ivanov (toţi Bulgaria).


VIDEO | Spartak Trnava - Sepsi Sfântu Gheorghe 0-0, pe Look Sport.

Echipele de start: 

  • Spartak: Takac - Curma, Kosa, Twardzik, Mikovic - Bukata, Savvidis - Cabral, Ristovski, Yusuf
  • Rezerve: Kamenar, Chudy, Tumma, Trajkovski, Anthony, Ivan, Boateng, Prochazka, Kolesar, Yao, Vlasko
  • Antrenor: Michal Gasparik
  •  
  • Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Tincu, Mitrea, Ştefănescu - Fofana, Păun - Ashkovski, Rep, Aganovic - Chunchukov
  • Rezerve: Began, Gedo, Vaşvari, Achahbar, Bojic, Gonzalez, Damascan
  • Antrenor: Leo Grozavu

Min. 90 + 5: Meciul se termină 0-0!

Min. 90 + 2: Sepsi este foarte aproape să înscrie după o greşeală incredibilă a slovacilor, însă mingea a ajuns în braţele portarului gazdelor.

Min. 90: Vor fi patru minute de prelungiri cel puţin.

Min. 89: Ocazie mare pentru Spartak! Niczuly scoate o minge grea şi acordă gazdelor un corner.

Min. 86: Bogdan Mitrea îl faultează pe Boateng şi vede al doilea cartonaş galben. Căpitanul lui Sepsi îşi lasă echipa în 10 oameni. Pasa lui Achahbar l-a adus pe Mitrea în situaţia de a faulta cu o pasă imprecisă.

Min. 83: Mitrea şi Kosa văd amândoi cartonaşul galben la un duel în care ambii jucători au avut un comportament nesportiv.

Min. 82: Niczuly reţine o minge centrată extrem de periculos.

Min. 78: Ocazie mare pentru Spartak! Slovacii lansează un contraatac de manual, iar Savvidis ajunge singur cu Niczuly, însă ratează incredibil din fericire pentru covăsneni.

Min. 70: Ocazie pentru Sepsi! Chunchukov reia din semifoarfecă, însă balonul trimis spectaculos ajunge fără probleme în braţele lui Takac.

Min. 69: Ristovski de la gazde vede cartonaşul galben.

Min. 68: Kosa trece la câtiva centimetri de a trimite balonul periculos către poarta lui Niczuly.

Min. 66: Şansă pentru Sepsi! Şutul lui Rep de la distanţă prinde pământul, dar este pe direcţia portarului advers.

Min. 63: Fofana are o intervenţie salvatoare la o fază în care Spartak Trnava a fost extrem de aproape de a marca.

Min. 59: Sepsi cere pentru a doua oară penalty în acest meci, de data aceasta pentru un presupus fault la Chunchukov.

Min. 58: Ocazie mare de gol pentru Spartak! Niczuly îl blochează în situaţie 1 vs 1 pe Yusuf.

Min. 54: Ocazie mare pentru Sepsi! Damascan pătrunde cu şansă în centru şi trage la colţul lung, un pic pe lângă bara porţii adverse.

Min. 52: Yusuf de la Spartak Trnava vede cartonaşul galben pentru un fault la Dimitrov.

Min. 48: Păun are o intervenţie salvatoare la un atac al celor de la Spartak. Centrarea lui Bukata ajunge ulterior în braţele lui Niczuly.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 1: Fluier final! La pauză scorul este 0-0, însă Sepsi a dominat adversara mult mai experimentată, Spartak Trnva, atât la ocazii, cât şi la posesie.

Min. 43: Aganovic vede cartonaşul galben.

Min. 42: Ocazie Sepsi! Şutul lui Ştefănescu din voleu se duce pe direcţia portarului Takac.

Min. 34: Fază suspectă de penalty pentru Sepsi! Bogdan Mitrea pare să fie ţinut în careu de un fotbalist al slovacilor, arbitrul nu a acordat nimic. În preliminariile Conference League nu există VAR.

Min. 32: Ocazie pentru Sepsi! Chunchukov încearcă mai multe driblinguri în careu, dar şutul său este un pic imprecis şi se duce peste poartă.

Min. 29: Ocazie mare pentru Spartak Trnva! Bukata finalizează în forţă, de la marginea careului covăsnenilor, un pic peste poarta lui Niczuly.

Min. 26: Şutul lui Yusuf este prins fără probleme de Niczuly.

Min. 23: Rep de la Sepsi încearcă poarta dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri. Deşi nu a fost foarte departe de ţintă, şutul său nu a creat un pericol real.

Min. 19: Bukata încearcă o semifoarfecă, însă execuţia sa este complet ratată, fără să îi pună pericol poarta lui Niczuly.

Min. 18: Mitrea îl blochează bine pe Cabral şi acordă corner pentru gazde.

Min. 14: Ocazie mare pentru Sepsi! Şutul de la distanţă al lui Rep este scos cu greu de portarul lui Spartak Trnava.

Min. 13: Sepsi are o oportunitate bună de a marca, însă Aganovic sare contra timp, iar lovitura sa de cap este mai degrabă o respingere de fundaş din careul lui Spartak.

Min. 5: Arbitrul dictează ofsaid la o fază la limită. Atacul era în favoarea slovacilor, care ar fi scăpat în situaţie iminentă de gol. Sepsi a avut noroc.

Min. 1: A început meciul!


Revelaţia Ligii 1 din sezonul trecut şi lidera campionatului României după prima etapă, Sepsi Sfântu Gheorghe, îşi începe aventura în cupele europene, în turul al doilea din Conference League, joi, de la ora 20:00. Trupa pregătită de Leo Grozavu o va înfrunta în deplasare, în manşa tur, pe Spartak Trnava, ocupanta locului trei din ediţia precedentă a campionatului Slovaciei. Meciul va fi transmis în direct pe Look Sport, iar cele mai importante faze ale meciului vor fi redate în format live text de către site-ul www.looksport.ro.

Aflată la prima prezenţă în cupele europene, Sepsi va avea un adversar destul de dificil pe arena oraşului Trnava. Totuşi, covăsnenii sunt cotaţi cu un lot mai valors decât Spartak de către site-ul de specialitate Transfermarkt: 10.95 milioane de euro faţă de 8.30. De asemenea, elevii lui Leo Grozavu vor întâlni o adversară care nu a apucat să debuteze în noul sezon, ceea ce ar putea constitui un avantaj important. Mai ales că Sepsi a început cu dreptul Liga 1, cu un succes în faţa Academicii Clinceni, scor 2-0.

De cealaltă parte, Spartak Trnava vine cu o experienţă incomparabil mai vastă decât Sepsi Sfântu Gheorghe în cupele europene. În sezonul 2018-2019, Spartak a făcut parte din grupa D alături de nume importante ale fotbalului european precum Anderlecht, Fenerbahçe şi Dinamo Zagreb. Chiar dacă nu s-au calificat în primăvara europeană din Europa League, slovacii nu au făcut deloc doar un simplu act de prezenţă. Au câştigat şapte puncte şi au terminat grupa pe locul trei. În plus, înainte de 1989, Spartak Trnava are o istorie destul de impresionantă. Cea mai mare performanţă a slovacilor a fost realizată în sezonul 1968-1969, când au ajuns până în semifinalele Cupei Campionilor Europeni, unde au fost eliminaţi de la Ajax Amsterdam (2-0, 0-3). În prima rundă a competiţiei au trecut chiar de către Steaua Bucureşti (4-0, 1-3).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele