Ultima oră
E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului
Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal
Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă” Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă”
VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă
NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni
Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional

VIDEO ǀ Remiză în derby-ul românilor din Turcia, în Malatyaspor – Galatasaray. Marius Şumudică a fost eliminat, Cicâldău a jucat 45 de minute, Moruţan a fost rezervă

Alte campionate externe Publicat pe 28 nov 2021
mail-share icon Email

Derby-ul românesc din Super Lig a fost în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay! Echipa antrenată de Marius Şumudică, Malatyaspor, a primit vizita celor de la Galatasaray, pentru care evoluează Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău. Doar Cicâldău a fost pe teren, introdus la pauză, în timp ce Moruţan a fost rezervă neutilizată.

În privinţa prestaţiei fostului mijlocaş de la Universitatea Craiova, a fost una bună, având două ocazii importante de a marca. În acelaşi timp, a executat periculos câteva lovituri libere, dar în final meciul s-a terminat la egalitate, 0-0, chiar dacă Galata a forţat în ultimele minute. Pe finalul meciului, Marius Şumudică a fost eliminat pentru proteste vehemente la o decizie banală a arbitrului.


Malatyaspor – Galatasaray 0-0

Echipele de start:

  • Malatyaspor: Ozbir – Kaya, Ciftpinar, Haddadi – Ndong – Wallace, Mallan, Hafez, Chouiar – Buyuk, Nshimirimana.
  • Galatasaray: Muslera – Yedlin, Nelsson, Marcao, Aanholt – Antalyali – Kilinc, Yilmaz, Kutlu, Baber – Diagne.
    Moruţan a fost rezervă, Cicâldău a intrat la pauză.

 Min. 90+6: Final de meci! 0-0. Pe finalul meciului, Marius Şumudică a fost eliminat pentru proteste vehemente la o decizie banală a arbitrului.

Min. 85: Cicâldău bate bine o lovitură liberă, dar fundaşii adverşi resping în corner.

Min. 68: Galata e echipa mai incisivă, dar nu are luciditate în ultimii metri. Cicâldău, extrem de activ.

Min. 48: Ce ocazie! Nici nu a intrat bine pe teren, că deja Cicâldău îşi trece în cont prima şansă de gol.

Min. 46: Începe repriza a doua. Cicâldău intră, Moruţan rămâne, deocamdată, rezervă. 

Min. 45+2: Final de primă repriză. 

Min. 43: În partea a doua a primei reprize, Galata iese mai mult la joc şi e mai prezentă în careul formaţiei lui Şumudică. Scorul rămâne tot 0-0, formaţia lui Cicâldău şi Moruţan, fără şut periculos.

Min. 31: Prima şansă importantă a meciului. Chouiar şutează excelent, dar Muslera respinge cu un reflex de zile mari.

Min. 18: Fără ocazii notabile pentru cele două echipe. Fără şut pe poartă, dar cu un un plus la capitolul posesie pentru formaţia lui Şumudică.

Min. 1: Începe partida! 


Ambele formaţii sunt în foame de puncte. Şumi părea că i-a revitalizat pe gazde, însă a venit o serie de trei eşecuri la rând care a dus echipe pe poziţia a 17-a. Nici la Galata nu este în concordanţă cu obiectivul, fiind pe locul 8, la 12 lungimi de liderul Tranbzonspor, un eventual insucces duminică i-ar îndepărta chiar şi de un loc de cupă europeană.

Eşec în faţa marii rivale

Fenerbahce a reuşit să câştige incredibil derby-ul cu Galatasaray, 2-1, după ce a jucat în inferioritate numerică timp de 20 de minute şi a fost dominată autoritar. Cel puţin în repriza a doua.

  • Confruntarea incendiară din campionatul Turciei a fost transmisă în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay.ro

Gazdele au deschis scorul în minutul 16, prin Akturkoglu, care a primit un assist din partea românului Olimpiu Moruţan. Egalarea a fost restabilită în 31, de starul Mesut Ozil. 

Apoi, elevii lui Fatih Terim au început să controleze tot mai mult jocul şi au avut numeroase ocazii de a trece în avantaj. Neinspiraţia de la finalizare, dar şi ghinionul într-o mare măsură, a făcut ca scorul să rămână neschimbat. 

Moruţan a ieşit de pe teren în 65, dar celălalt român a rămas pe teren, Alexandru Cicâldău. Mijlocaşul a avut de asemenea ocazii foarte mari de a marca. 

În 82, Fener a rămas în inferioritate numerică. Nu a fost suficient pentru Galata. Crespo a trimis un şut formidabil în 90+4 şi a reuşit golul victoriei.

 

mail-share icon Email
viewscnt