Ultima oră
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”

VIDEO | Remiză între Real Madrid şi Sevilla, ”victorie” pentru Atletico şi Barcelona! ”Galacticii” au ratat şansa de a trece pe primul loc

Real Madrid Publicat pe 10 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20173351/1/184726772-10152448291054953-6388030433560427520-n.jpg

Real Madrid şi Sevilla au remizat, scor 2-2, în etapa a 35-a din La Liga.

Andaluzii au deschis scorul prin Fernando, în minutul 22, care l-a driblat elegant pe Casemiro şi a profitat de pasa primită de la Ivan Rakitic. În minutul 12, Karim Benzema reuşise să marcheze cu capul, dar golul său a fost anulat prin VAR pentru un ofsaid milimetric la Odriozola, autorul centrării.

Introducerea lui Asensio în locul lui Modric, în minutul 66, s-a dovedit a fi o mutare inspirată pentru Zinedine Zidane. Spaniolul a adus egalarea pentru ”albi”, cu o execuţie simplă, cu latul, la colţul scurt. Neamţul Toni Kroos şi-a arătat din nou măiestria cu o pasă care i-a ilustrat viziunea de joc.

Când meciul părea să se îndrepte către o victorie a Realului, Benzema fiind faultat în careu de către portarul Bono, arbitrajul video a intervenit corect şi a întros faza. Astfel, în loc să primească madrilenii lovitură de la 11 metri, centralul partidei a sancţionat un henţ al lui Eder Militao. Rakitic a transformat fără emoţii de la punctul cu var şi şi-a readus echipa în avantaj.

Intuiţia lui Zidane a condus, până la urmă, la salvarea unui punct care se poate dovedi crucial pentru lupta la titlu din Spania. Tehnicianul francez l-a introdus pe Hazard, în minutul 79, în locul lui Vinicius. În minutul 93, mingea şutată de Toni Kroos s-a lovit de belgian şi i-a schimbat traiectoria, ceea ce a condus la egalarea ”galacticilor”. Meciul s-a terminat cu execuţia fină a lui Casemiro, care a trecut la câţiva centimetri de stâlpul porţii lui Bono, spre exasperarea ”albilor”.

În urma acestei etape şi acestui rezultat, Atletico Madrid rămâne pe locul 1, cu 77 de puncte. Real Madrid are la fel ca Barcelona 75 de puncte, dar formaţia din capitala Spaniei este avantajată de meciurile directe contra catalanilor şi se clasează pe 2. Sevilla ocupă locul al 4-lea, cu 71 de puncte acumulate.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele