Ultima oră
VIDEO | Olimpiakos - Arsenal 0-1. Lacazette aduce victoria „tunarilor” în infernul din Grecia VIDEO | Olimpiakos - Arsenal 0-1. Lacazette aduce victoria „tunarilor” în infernul din Grecia
VIDEO | Rangers - Braga 3-2. Hagi, omul decisiv pe „Ibrox Park”: a dat două goluri şi a făcut un meci de excepţie VIDEO | Rangers - Braga 3-2. Hagi, omul decisiv pe „Ibrox Park”: a dat două goluri şi a făcut un meci de excepţie
VIDEO | Ludogoreţ - Inter 0-2. Italienii sunt cu un picior în „optimile” Europa League VIDEO | Ludogoreţ - Inter 0-2. Italienii sunt cu un picior în „optimile” Europa League
Chiar toată lumea e nemulţumită după egalul de la Cluj! Julen Lopetegui: „Ar fi trebuit să câştigăm azi” Chiar toată lumea e nemulţumită după egalul de la Cluj! Julen Lopetegui: „Ar fi trebuit să câştigăm azi”
Dan Petrescu , înfuriat de greşeala care le-a permis spaniolilor să egaleze: „Nu înţeleg nici acum golul primit” Dan Petrescu , înfuriat de greşeala care le-a permis spaniolilor să egaleze: „Nu înţeleg nici acum golul primit”
Ciprian Deac, dezamăgit după ce CFR a fost egalată pe final de Sevilla. „Ne-a lipsit puţin să obţinem un rezultat mare” Ciprian Deac, dezamăgit după ce CFR a fost egalată pe final de Sevilla. „Ne-a lipsit puţin să obţinem un rezultat mare”

VIDEO | RENNES O ÎMPIEDICĂ PE MARSEILLE SĂ SE APROPIE DE PSG. VIITOAREA ADVERSARĂ A CFR-ULUI A SMULS UN EGAL PE „VELODROME”

Video Publicat pe 30 sep 2019
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38118/19231678/1/om.jpg

Olympique Marseille şi Rennes au terminat la egalitate, 1-1, într-un meci din etapa a opta din Ligue 1. În direct pe LOOK SPORT 2, viitoarea adeversară a CFR-ului din grupele Europa League a deschis scorul în minutul 19, când internaţionalul japonez Hiroki Sakai şi-a trimis mingea în propria poartă.

Gazdele au avut nevoie de mai bine de o jumătate de oră ca să egaleze. Caleta-Car a semnat golul Marsiliei, stabilind şi rezultatul final, 1-1. După acest meci, OM este pe locul 5 cu 13 puncte, în timp ce Rennes este abia pe 8 cu 12 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele