Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | Restanţă plină de spectacol. FC Argeş - Sepsi 1-1. Gazdele au avut mai multe ocazii importante

Superliga Publicat pe 16 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19981040/3/rps5808.jpg

FC Argeş şi Sepsi Sfântu-Gheorghe au termiant la egalitate, scor 1-1, într-o partidă restantă din etapa XXI a Casei Liga 1. Deşi terenul a fost destul de dificil, ambele formaţii şi-au creat ocazii, jocul fiind alert.

Cele mai importante ocazii au aparţinut gazdelor, care au un început de an excepţional. În ciuda ritmului foarte bun de joc etalat, cei de la Sepsi au deschis scorul, prin Bouhenna, iar replica a venit prin fotbalistul adus de la FCSB, Cristi Dumitru, care a egalat cu o execuţie de senzaţie, bifând prima reuşită în tricoul formaţiei din Trivale.

În urma acestui rezultat, covăsnenii revin pe locul 4 şi trec peste FC Botoşani, iar cei de la Argeş ocupă locul 10, departe de ultimele poziţii.

---------------

FC Argeş - Sepsi 1-1 (Bouhenna 23 / Dumitru 60)

Echipele de start:

FC Argeş: Greab - Tofan, Turda, Maric, Muşat - Meza Colli, I. Şerban - Drăghici, Palic, C. Dumitru - Malele

Rezerve: Croitoru - Boldor, De Jonghe, Grecu, C. Barbu, Pablo de Lucas, Maes, Năstasie, Ndiaye

Sepsi: Niczuly - Csiszer, Bouhenna, Mitrea, Ştefănescu - Deligiannidis, Ninaj, Vaşvari - Safranko, L. Fulop, Tortella
Rezerve: Collado, Nouvier, Purece, Dumiter, Petrila, Achahbar, Golofca, Aganovic, Tamas

Minutul 85: Sepsi are prima ocazie a reprizei secunde prin Safranko, care se înalţă peste doi adversari, dar trimite peste poartă.

Minutul 81: Palic îl lansează pe Dumitru în adâncime, dar pasa este prea lungă, iar Niczuly reuşeşte să iasă şi să prindă.

Minutul 71: Încă o ocazie mare a gazdelor. Niczuly scoate cu piciorul execuţia lui Maes, după o fază la care defensiva celor de la Sepsi a fost depăşită grav.

Minutul 59: GOL FC Argeş! În cele din urmă insistenţele lui Cristi Dumitru sunt răsplătite. Fostul fotbalist de la FCSB înscrie cu un şut super din voleu, imposibil de scos de către Niczuly.

Minutul 58: Deligiannidis acuză dureri la piciorul stâng, după o săritură, accentuată şi de starea gazonului. Deşi iniţial echipa medicală a cerut schimbare, grecul a rămas pe teren.

Minutul 56: Acelaşi Dumitru este din nou protagonist, îi pasează lui Palic, care nu trage foarte tare din afara careului, dar mingea prinde gazonul, iar Niczuly respinge cu mari emoţii în corner.

Minutul 50: Cristi Dumitru are o acţiun în viteză, pătrunde în careu, dar centrează extrem de moale.

Minutul 39: Palic este lăsat singur între linii şi trage puternic de la 30 de metri, Niczuly respinge în corner cu un reflex de senzaţie.

Minutul 23: GOL Sepsi! Eder centrează, Malele e aproape să trimită în proprie poartă, însă portarul Greab este pe fază, dar respinge la întâmplare, iar Bouhenna profită şi trimite în plasă, la primul şut periculos pe poartă al oaspeţilor.

Minutul 4: Malele pătrunde în viteză şi îl lasă în urmă pe Mitrea. Atacantul pătrunde în careu şi trage din unghi, iar Niczuly reuşeşte să blocheze.

Minutul 3: Gazdele au o acţiune foarte bună, Drăghici centrează, dar Csiszer trimite la portar în siguranţă şi faza se încheie.

Minutul 1: A început partida restanţă din etapa XXI!

----------------------------------

FC Argeş a impresionat în returul campionatului, când echipa s-a transformat dintr-o candidată serioasă la retrigradare într-o echipă care nu mai ştie să piardă. Piteştenii au 7 meciuri la rând în care sunt neînvinşi, iar dintre acestea au câştigat patru. De trei ori au remizat, însă aici intră meciurile cu FCSB (0-0) şi Universitatea Craiova (1-1).

De cealaltă parte, Sepsi a confirmat şi în acest retur că este o echipă grea, chiar dacă problemele s-au ţinut scai de secui. Echipa din Sfântu Gheorghe a fost condamnată să joace mai multe meciuri la rând cu rezervele, după ce aproape toţi jucătorii s-au infectat cu noul coronavirus. Chiar şi aşa, Sepsi se află în continuare pe loc de Europa League şi e o candidată serioasă să termine între primele 6. 

După 23 de runde, Sepsi se află pe poziţia a cincea şi are 35 de puncte. În schimb, piteştenii au cu 9 puncte mai puţin şi sunt doar pe locul 11, însă par a avea puterea să mai urce în clasament şi să se implice în lupta pentru play-off.

FC Argeş - Sepsi Sfântu Gheorghe se joacă marţi, cu începere de la ora 19.00, şi va fi transmis în direct de Look Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele