Ultima oră
VIDEO | Olimpiakos - Arsenal 0-1. Lacazette aduce victoria „tunarilor” în infernul din Grecia VIDEO | Olimpiakos - Arsenal 0-1. Lacazette aduce victoria „tunarilor” în infernul din Grecia
VIDEO | Rangers - Braga 3-2. Hagi, omul decisiv pe „Ibrox Park”: a dat două goluri şi a făcut un meci de excepţie VIDEO | Rangers - Braga 3-2. Hagi, omul decisiv pe „Ibrox Park”: a dat două goluri şi a făcut un meci de excepţie
VIDEO | Ludogoreţ - Inter 0-2. Italienii sunt cu un picior în „optimile” Europa League VIDEO | Ludogoreţ - Inter 0-2. Italienii sunt cu un picior în „optimile” Europa League
Chiar toată lumea e nemulţumită după egalul de la Cluj! Julen Lopetegui: „Ar fi trebuit să câştigăm azi” Chiar toată lumea e nemulţumită după egalul de la Cluj! Julen Lopetegui: „Ar fi trebuit să câştigăm azi”
Dan Petrescu , înfuriat de greşeala care le-a permis spaniolilor să egaleze: „Nu înţeleg nici acum golul primit” Dan Petrescu , înfuriat de greşeala care le-a permis spaniolilor să egaleze: „Nu înţeleg nici acum golul primit”
Ciprian Deac, dezamăgit după ce CFR a fost egalată pe final de Sevilla. „Ne-a lipsit puţin să obţinem un rezultat mare” Ciprian Deac, dezamăgit după ce CFR a fost egalată pe final de Sevilla. „Ne-a lipsit puţin să obţinem un rezultat mare”

VIDEO | RIVALUL LUI TĂTĂRUŞANU LA LYON A GREŞIT DIN NOU, DAR DEPAY A ADUS ÎN PRELUNGIRI VICTORIA CU PENULTIMA CLASATĂ DIN LIGUE 1

Ligue 1 Publicat pe 2 nov 2019
mail-share icon Email

Lyon s-a impus la Toulouse, 3-2, într-un meci în care a fost condusă de două ori, dar a revenit într-un final dramatic. În direct pe Look Sport 3, Sanogo a deschis scorul pentru gazde după exact un sfert de oră de joc, dar Depay a egalat pentru Lyon, după aproape 10 minute. În minutul 57, Anthony Lopes a greşit la o centrare şi şi-a trimis mingea în propria poartă, e drept, la o fază la care s-ar fi putut dicta fault asupra sa.

Rivalul lui Ciprian Tătăruşanu este la a doua eroare în decurs de mai puţin de două săptămâni. Asta după ce portughezul greşise grav şi în meciul din grupele UEFA Champions League, la Lisabona, cu Benfica. De această dată, Lopes a avut noroc. Dembele a egalat pentru Lyon după doar 10 minute, iar Depay a reuşit al doilea său gol în acest meci, în prelungiri, în minutul 90+5.

După acest succes, Lyon face 16 puncte şi urcă pe locul 8, în timp ce Toulouse este pe locul 19, penultimul, cu 12 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Alte știri

Ultimele articole Toate articolele