VIDEO | RIVALUL LUI TĂTĂRUȘANU LA LYON A GREȘIT DIN NOU, DAR DEPAY A ADUS ÎN PRELUNGIRI VICTORIA CU PENULTIMA CLASATĂ DIN LIGUE 1 - LOOKSPORT
Skip to content
Ligue 1 Noutăți Video

VIDEO | RIVALUL LUI TĂTĂRUȘANU LA LYON A GREȘIT DIN NOU, DAR DEPAY A ADUS ÎN PRELUNGIRI VICTORIA CU PENULTIMA CLASATĂ DIN LIGUE 1

Lyon s-a impus la Toulouse, 3-2, într-un meci în care a fost condusă de două ori, dar a revenit într-un final dramatic. În direct pe Look Sport 3, Sanogo a deschis scorul pentru gazde după exact un sfert de oră de joc, dar Depay a egalat pentru Lyon, după aproape 10 minute. În minutul 57, Anthony Lopes a greșit la o centrare și și-a trimis mingea în propria poartă, e drept, la o fază la care s-ar fi putut dicta fault asupra sa.

Rivalul lui Ciprian Tătărușanu este la a doua eroare în decurs de mai puțin de două săptămâni. Asta după ce portughezul greșise grav și în meciul din grupele UEFA Champions League, la Lisabona, cu Benfica. De această dată, Lopes a avut noroc. Dembele a egalat pentru Lyon după doar 10 minute, iar Depay a reușit al doilea său gol în acest meci, în prelungiri, în minutul 90+5.

După acest succes, Lyon face 16 puncte și urcă pe locul 8, în timp ce Toulouse este pe locul 19, penultimul, cu 12 puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine