Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | Robert Lewandowski a primit Gheata de Aur, după un sezon fabulos la Bayern Munchen

Bayern Munchen Publicat de Andrei Ionascu pe 21 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/20402474/1/lewa.jpg

Atacantul polonez Robert Lewandowski (33 de ani) a primit trofeul Gheata de Aur, acordat an de an celui mai bun marcator din campionatele europene. În sezonul 2020-2021, Lewandowski i-a depăşit categoric pe Leo Messi şi Cristiano Ronaldo.

În sezonul trecut din Bundesliga, Robert Lewandowski i-a depăşit recordul lui Gerd Muller şi a marcat 41 de goluri în 29 de meciuri. Legendarul Gerd Muller a înscris 40 de goluri în sezonul 1971-1972.

Lewandowski are cifre fabuloase la Bayern: 210 goluri de campionat în 224 de meciuri.

“Vreau să mulţumesc familiei, coechipierilor, antrenorilor şi întregii echipe de la Bayern. Sunt extrem de mândru de ceea ce am realizat împreună, ca o echipă. Vă mulţumesc”, a spus atacantul polonez, după ce a primit Gheata de Aur.

“Robert Lewandowski este cel mai bun jucător al anului în lume pentru un motiv. Golurile sale spun totul şi această continuitate este o dovadă a faptului că munceşte foarte mult în fiecare zi. A scris istorie la Bayern, atât cu echipa, cât şi personal. Lewandowski este încă un exemplu că jucătorii de top îşi găsesc casa la Bayern, au cei mai buni ani ai carierei aici şi câştigă multe trofee”, a spus fostul portar Oliver Kahn, CEO la FC Bayern Munchen.

Lionel Messi (30 de goluri) şi Cristiano Ronaldo (29 de reuşite) au completat podiumul golgheterilor.

Clasamentul celor mai buni 10 marcatori din Europa în sezonul 2020-2021:

1. Robert Lewandowski (Bayern) - 41 de goluri

2. Lionel Messi (Barcelona) - 30 de goluri

3. Cristiano Ronaldo (Juventus) - 29 de goluri

4. Andre Silva (Frankfurt) - 28 de goluri

5. Kylian Mbappe (PSG) - 27 de goluri

6. Erling Haaland (Borussia Dortmund) - 27 de goluri

7. Luis Suarez (Atletico Madrid) - 26 de goluri

8. Romelu Lukaku (Inter Milano) - 24 de goluri

9. Gerard Moreno (Villarreal) - 23 de goluri

10. Harry Kane (Tottenham) - 23 de goluri

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele