Ultima oră
Nu vor avea adversar! Echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii pentru Jocurile Olimpice Nu vor avea adversar! Echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii pentru Jocurile Olimpice
NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi
Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă" Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă"
Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul
VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat

VIDEO | Roma câştigă în faţa revelaţiei Verona şi urcă pe locul 3. Cum arată clasamentul la vârf în Serie A

Serie A Publicat pe 31 ian 2021
mail-share icon Email
Roma s-a impus pe teren propriu în faţa Veronei, scor 3-1, în această seară, într-o partidă din etapa a 20-a din Serie A.
 
Roma a început în forţă, iar în două minute, 21 şi 22, a lovit din plin. Mancini, din pasa lui Pellegrini, respectiv Mkhitaryan, servit ideal de Mayoral, au dus scorul la 2-0. 
 
Dar „giallorossii” nu s-au oprit aici, într-o primă repriză în care au fost luaţi în braţe de geniu. Mayoral, omul cu pasa la golul doi, şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor şi a stabilit scorul la pauză, 3-0. Reuşita spaniolului a venit în minutul 31.
 
După pauză, gazdele au continuat să atace în valuri şi au irosit câteva situaţii bune, însă cei care au marcat au fost oaspeţii. Brazilianul Daniel Bessa a fost omul cu pasa, iar Colley a trimis în plasa porţii lui Lopez, în minutul 62.
 
După această victorie, romanii acumulează 40 de puncte şi urcă pe locul 3, la 6 puncte în spatele liderului Milan şi la 4 de Inter. Cu 30 de puncte, Verona rămâne pe poziţia a noua şi se îndepărtează de un loc care i-ar permite la finalul sezonului să se califice într-o competiţie europeană.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele