Ultima oră
VIDEO | Un fotbalist de la Malaga şi-a vândut tricoul de joc VIDEO | Un fotbalist de la Malaga şi-a vândut tricoul de joc
Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi
Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor

VIDEO | Roma - Napoli 0-2. „Doppietta” lui Mertens decide meciul de pe Olimpico

Serie A Publicat pe 21 mar 2021
mail-share icon Email
Roma a pierdut în această seară, pe teren propriu, 0-2 cu Napoli, rezultat care ar putea să conteze enorm la finalul sezonului. Asta pentru că cele două echipe se aflau în luptă pentru un loc în UEFA Champions League, astfel că disputa directă avea o miză uriaşă.
 
Mult mai bine s-au descurcat însă napoletanii, care au ştiut să speculeze slăbiciunile neaşteptate ale defensivei romane şi s-au impus.
 
Mertens a deschis scorul în minutul 27, când a executat impecabil o lovitură liberă de la marginea careului şi l-a învins pe Lopez. Şi tot belgianul a majorat diferenţa, după doar câteva minute. Atunci, micuţul atacant belgian a reluat cu capul în plasa porţii gazdelor, după ce a fost servit excelent de Politano, iar Napoli conducea cu 2-0, din minutul 34, chiar pe „Olimpico”.
 
A fost şi ultimul gol al meciului, pentru că încercările disperate ale gazdelor de a reveni în joc nu au avut niciun efect pe tabelă, astfel că partida a fost decisă de reuşitele din prima parte a jocului.
 
După acest succes, Napoli o depăşeşte în clasament pe Roma. Oaspeţii din această seară au făcut 53 de puncte şi se află pe poziţia a cincea, în timp ce Roma rămâne cu 50 de puncte şi e un loc mai jos.  Lider este Inter (65 de puncte), urmată de Milan (59), Juventus şi Atalanta (ambele cu câte 55 de puncte).
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele