Ultima oră
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

VIDEO | România - Franţa 3-0. Naţionala de tenis de masă este în finala Campionatului European! Jucăm pentru aur cu Germania

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 2 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20415136/1/tenis-de-masa-bun.jpg

Echipa feminină a României s-a calificat în finala Campionatului European de tenis de masă de la Cluj-Napoca, trecând în semifinale de Franţa, scor 3-0. Partida s-a văzut în direct pe Look Sport+

Adversara din finală a României va fi duminică, echipa Germaniei, care s-a impus în penultimul act în faţa Portugaliei, scor 3-1.

România este deţinătoarea ultimelor două titluri continentale.

România - Franţa 3-0

  • Elizabeta Samara (34 mondial) - Prithika Pavade (396 mondial) 3-1
  • Bernadette Szocs (26 mondial) - Jia Yuan (101 mondial) 3-2
  • Daniela Dodean (107 mondial) - Pauline Chasselin (161 mondial) 3-0

UPDATE 3: Daniel Dodean aduce punctul decisiv şi vom juca pentru aur cu Germania! Experimentata noastră jucătoare a îndeplinit o formalitate în faţa lui Pauline Chasselin, de care a trecut cu 3-0.

UPDATE 2: Meci fabulos făcut de Bernadette Szocs! Sportiva noastră a obţinut o victorie fabuloasă în faţa lui Jia Yuan, cu scorul de 3-2. Partida părea că merge către chinezoaica naturalizată de Franţa, dar Bernie a avut o revenire incredibilă în setul patru, a trimis partida în decisiv şi a adus punctul. Suntem la un singur meci de finală!

UPDATE 1: Eliza Samara face o partidă excepţională contra Prithikei Pavade, o jucătoare tânără, care i-a pus probleme serioase doar în setul al treilea, pe care a reuşit să îl şi câştige. Cele două s-au mai întâlnit în acest an şi la Campionatele Europene de la Varşovia, acolo unde tot românca a avut câştig de cauză, cu scorul de 4-2.

Echipa feminină de tenis de masă a României s-a calificat în semifinale la Campionatul European, unde va întâlni Franţa, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Confruntarea se vede în direct pe Look Sport+

România, deţinătoarea ultimelor două titluri continentale, a trecut în sferturi de Luxemburg, scor 3-0.
 
Bernadette Szocs, Elizabeta Samara şi Daniela Dodean-Monteiro vor fi din nou la masă în BT Arena. Sportivele antrenate de Viorel Filimon vor lupta pentru calificarea în finală şi sunt încrezătoare că vor câştiga al treilea lor titlu european consecutiv, al 6-lea titlu contineltal la echipe pentru România, scrie cosr.ro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele