Ultima oră
Concurenţă pentru Simona: 11 jucătoare de top 30 WTA joacă la Palermo Concurenţă pentru Simona: 11 jucătoare de top 30 WTA joacă la Palermo
FCSB şi Craiova s-au zgârcit la bani, dar acum fotbalistul poate da lovitura. E dorit într-un campionat important şi se oferă câteva milioane de euro pentru el FCSB şi Craiova s-au zgârcit la bani, dar acum fotbalistul poate da lovitura. E dorit într-un campionat important şi se oferă câteva milioane de euro pentru el
Suarez, cuvinte frumoase despre o "ţintă" a Barcelonei: "E un jucător grozav" Suarez, cuvinte frumoase despre o "ţintă" a Barcelonei: "E un jucător grozav"
Elvir Koljic continuă la U Craiova: "«Dragonul» nostru a semnat un nou contract". Pe ce perioadă este valabil contractul Elvir Koljic continuă la U Craiova: "«Dragonul» nostru a semnat un nou contract". Pe ce perioadă este valabil contractul
VIDEO | Grozavu, declaraţia zilei după ce s-a aflat că Sepsi poate pierde la ”masa verde” meciul cu Poli Iaşi VIDEO | Grozavu, declaraţia zilei după ce s-a aflat că Sepsi poate pierde la ”masa verde” meciul cu Poli Iaşi
OFICIAL | Toni Petrea, noul antrenor al FCSB-ului: "Clubul nostru îi urează bun venit şi să aibă parte de cât mai multe succese" OFICIAL | Toni Petrea, noul antrenor al FCSB-ului: "Clubul nostru îi urează bun venit şi să aibă parte de cât mai multe succese"

VIDEO | ROMÂNIA PIERDE CU MUNTENEGRU LA MONDIALUL DE HANDBAL DIN JAPONIA. MECIUL CU UNGARIA VA FI DECISIV

Video Publicat pe 4 dec 2019
mail-share icon Email

Naţionala feminină de handbal a României a fost învinsă de Muntenegru, 26-27, într-un meci din cadrul grupei C a Campionatului Mondial din Japonia. În direct pe Look Plus, tricolorele, conduse excelent în teren de Cristina Neagu, au pus stăpânire pe joc şi au fost mai bune trei sferturi din meci.

Ultimele 10 minute au fost însă catastrofale, cu adversarele României marcând la un moment dat 7 goluri consecutive fără a încasa vreunul. În această situaţie, Muntengru s-a impus, chiar dacă tricolorele au reuşit să revină pe final şi să se apropie la un singur gol.

După 4 meciuri jucate la Mondialul din Japonia, România are două victorii şi tot atâtea înfrângeri şi se află momentan pe locul 3, după Spania şi Muntenegru, dar înaintea Ungariei. De menţionat însă că Ungaria va juca azi, de la ora 12.00, cu Senegal şi poate depăşi România în clasament. La finalul meciurilor grupei, echipele pe primele trei locuri se califică în faza următoare a competiţiei, astfel că România va susţine un meci decisiv cu Ungaria.

Partida este programată vineri, de la ora 12.00, şi va fi transmisă în direct pe Look Plus. Tricolorele au neapărat nevoie de o victorie în acel ultim meci, un egal nefiind suficient pentru că handbalistele din ţara vecină au un golaveraj mai bun.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele