VIDEO | ROMÂNIA PIERDE CU MUNTENEGRU LA MONDIALUL DE HANDBAL DIN JAPONIA. MECIUL CU UNGARIA VA FI DECISIV - LOOKSPORT
Skip to content
Noutăți Video

VIDEO | ROMÂNIA PIERDE CU MUNTENEGRU LA MONDIALUL DE HANDBAL DIN JAPONIA. MECIUL CU UNGARIA VA FI DECISIV

Naționala feminină de handbal a României a fost învinsă de Muntenegru, 26-27, într-un meci din cadrul grupei C a Campionatului Mondial din Japonia. În direct pe Look Plus, tricolorele, conduse excelent în teren de Cristina Neagu, au pus stăpânire pe joc și au fost mai bune trei sferturi din meci.

Ultimele 10 minute au fost însă catastrofale, cu adversarele României marcând la un moment dat 7 goluri consecutive fără a încasa vreunul. În această situație, Muntengru s-a impus, chiar dacă tricolorele au reușit să revină pe final și să se apropie la un singur gol.

După 4 meciuri jucate la Mondialul din Japonia, România are două victorii și tot atâtea înfrângeri și se află momentan pe locul 3, după Spania și Muntenegru, dar înaintea Ungariei. De menționat însă că Ungaria va juca azi, de la ora 12.00, cu Senegal și poate depăși România în clasament. La finalul meciurilor grupei, echipele pe primele trei locuri se califică în faza următoare a competiției, astfel că România va susține un meci decisiv cu Ungaria.

Partida este programată vineri, de la ora 12.00, și va fi transmisă în direct pe Look Plus. Tricolorele au neapărat nevoie de o victorie în acel ultim meci, un egal nefiind suficient pentru că handbalistele din țara vecină au un golaveraj mai bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine