Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | 'Roş-albii' aşteaptă un miracol de Sărbători! Gane: "Poate Moş Crăciun ne rezolvă problemele, să nu ajungem la faliment"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 4 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19639936/3/rps8213.jpg

Ionel Gane a debutat cu o victorie în funcţia de antrenor principal la Dinamo: 1-0 cu FC Argeş, în etapa a 12-a din Liga 1. Fostul secund al lui Cosmin Contra a declarat că aşteaptă un miracol în această lună, pentru ca Dinamo să nu ajungă la faliment.

Ionel Gane a condus echipa după ce Cosmin Contra a plecat, nemulţumit de situaţia financiară a clubului. Totuşi, Contra i-a oferit sfaturi lui Gane înaintea meciului cu FC Argeş.

La Piteşti, Juan Camara a înscris pentru Dinamo în minutul 7, cu un şut senzaţional de la mijlocul terenului.

Din minutul 58, Dinamo a jucat în inferioritate numerică, după eliminarea fundaşului Andrei Radu.

În minutul 90, piteştenii au cerut penalty, după o intervenţie a fundaşului Ricardo Grigore asupra lui Stephan Drăghici.

"Ne-am luat cele trei puncte, suntem la a treia victorie consecutivă. Dedicăm această victorie în primul rând lui Cosmin Contra, pentru că numai eu ştiu cât a suferit în ultimul timp. În al doilea rând, este o victorie pentru fani, pentru că ne-au demonstrat azi, încă o dată, că sunt alături de noi şi nu ne lasă în niciun moment.

Sigur că m-am consultat cu Cosmin Contra înaintea acestui meci, pentru că eu fac parte din staff-ul lui, lucrăm de trei ani. E din ce în ce mai greu să motivăm jucătorii. Situaţia la nivel administrativ nu e bună, suntem din august neplătiţi. Nu se schimbă nimic, sunt aceleaşi probleme. Singura satisfacţie care ne rămâne este să câştigăm toate meciurile rămase în acest an.

Nu e ruşinos să ne susţină financiar fanii, ei o fac cu mare drag, dar nu pot singuri. Aşteptăm un miracol luna asta, lăsaţi-mă să cred că poate Moş Crăciun ne rezolvă problemele. Ar fi minunat ca acest club să nu ajungă la faliment, e un club mare şi nu merită să ajungă rău. Poate că lucrurile se vor schimba în bine şi cu noul stadion", a spus Ionel Gane, la finalul partidei de la Piteşti.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele