Ultima oră
FC Hermannstadt şi-a betonat defensiva cu un fotbalist italian FC Hermannstadt şi-a betonat defensiva cu un fotbalist italian
Dan Petrescu s-a reorientat după ce l-a ratat pe Djokovic. Îl vrea pe fotbalistul recomandat la FCSB Dan Petrescu s-a reorientat după ce l-a ratat pe Djokovic. Îl vrea pe fotbalistul recomandat la FCSB
Prinde transferul carierei? Olimpiu Moruţan a intrat în vizorul lui Inter Milano Prinde transferul carierei? Olimpiu Moruţan a intrat în vizorul lui Inter Milano
Liviu Antal căută primul gol de la revenirea în Casa Liga 1. ”Nu am mai trăit o astfel de situaţie pe propria piele în întreaga carieră” Liviu Antal căută primul gol de la revenirea în Casa Liga 1. ”Nu am mai trăit o astfel de situaţie pe propria piele în întreaga carieră”
Mircea Rednic se teme de jocul cu Sepsi. ”E o echipă foarte bine organizată, echilibrată din toate punctele de vedere, cu jucători cu calitate, o echipă completă” Mircea Rednic se teme de jocul cu Sepsi. ”E o echipă foarte bine organizată, echilibrată din toate punctele de vedere, cu jucători cu calitate, o echipă completă”
Tuchel, mare favorit să fie viitorul antrenor al lui Chelsea Tuchel, mare favorit să fie viitorul antrenor al lui Chelsea

VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!”

Viitorul Publicat de Daian Cutu pe 28 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19633389/1/bare.jpg

Dinamo s-a calificat în optimile Cupei României, după un meci perfect contra celor de la Viitorul Constanţa, câştigat cu scorul de 3-0. Fotbaliştii au arătat o poftă de joc incredibilă, în ciuda faptului că antrenorul Cosmin Contra şi-a anunţat plecarea, chiar înainte de fluierul de start.

Fabbrini a fost omul meciului, italianul a marcat de două ori, iar cealălalt gol a fost semnat de Deian Sorescu. Ruben de la Barrera a declarat la final că a fost cea mai slabă partidă de când a vorbit în România şi speră ca elevii săi să îşi regleze jocul până săptămâna viitoare.

A fost un meci foarte prost al nostru, cel mai prost. Rezultatul e o consecinţă a primei reprize, în care am jucat foarte rău. Este vorba despre Cupa României, trebuia să arătăm dorinţă pentru a merge mai departe.

Dinamo a fost echipa mai bună, este adevărul, au avut dorinţă, şi-au dorit victoria mai mult decât noi. Scorul final demonstrează ce s-a întâmplat pe teren”, a declarat Ruben de la Barrera, imediat după partida din ”Ştefan cel Mare”.

mail-share icon Email
viewscnt

Viitorul

Ultimele articole Toate articolele