Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Ruptură definitivă între Cosmin Contra şi conducerea spaniolă: ”Cea mai bună soluţie este ca fiecare să meargă pe drumul lui”

Dinamo Publicat pe 20 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19624137/2/126617273-655631225085298-4197617082033514018-n.jpg

Cosmin Contra nu este dispus să facă niciun pas înapoi în conflictul pe care îl are cu conducerea spaniolă de la Dinamo. Chiar şi după victoria cu 3-0 în faţa Voluntariului, când a fost întrebat dacă fotbaliştii au câştigat ca să îl facă să se răzgândească, ”Guriţă” a declarat că decizia sa este una definitivă şi că, din punctul său de vedere, cel mai bine ar fi ca fiecare să meargă pe drumul lui.

”O descătuşare a băieţilor, o victorie meritată, felicitări băieţilor, sper să fie de bun augur. Am jucători buni, de caracter, a fost mai greu să ajung la ei să îi conving că atunci când intrăm pe teren să uitam de problemele care ne înconjoară şi să le facem o bucurie şi suporterilor, celor din DDB. Au fost aseară la Săftica şi i-au încurajat.

Este nivelul real al echipei. Situaţia devine foarte grea şi, din acest punct de vedere, au avut capacitatea de a se mobiliza. (n.r.- dacă victoria în face să se răzgândească). Nu cred ca au făcut-o pentru mine, trebuie să o facă pentru ei, în primul rând. Am zis-o şi înainte de meci că cea mai bună soluţie este ca fiecare să meargă pe drumul lui. Nicio problemă, viaţa merge înainte. Am crezut într-un proiect care s-a transformat într-un fiasco.”, a declarat Cosmin Contra, la finalul victoriei lui Dinamo cu FC Voluntari.

Dinamo a obţinut, vineri, a doua victorie în actualul sezon din Casa Liga I, după ce a învins, pe teren propriu, scor 3-0, FC Voluntari, în etapa a XI-a. Golurile au fost marcate de către Paul Anton (60') şi Borja Valle (67', 87').

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele