Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”
Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat
Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!” Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!”
Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie

VIDEO | ”Să nu vindem fum când nu trebuie să vindem fum”. Greşeala capitală pe care Craiova o poate face, după ce şi-a consolidat primul loc în Casa Liga 1

CS Universitatea Craiova Publicat pe 13 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19419438/1/craiova11.jpg

Gică Craioveanu a fost fericit la finalul meciului jucat duminică seară de Craiova cu FCSB, din play-off-ul din Casa Liga 1, la finalul căruia oltenii s-au impus cu 2-1. Fostul mare jucător îndeamnă însă la calm şi spune că jucătorii, fanii şi stafful trebuie să fie focusaţi 100% până la finalul campionatului.

Craiova nu se poate declara deocamdată nici măcar favorită la primul loc. Diferenţa faţă de CFR Cluj este una mică. Acum, echipa lui Bergodi are un avans de patru puncte, dar ardelenii au un meci în minus.

Craiova nu e campioană. Să nu vindem fum când nu trebuie să vindem fum. Că suntem favoriţi, este altceva, dar nu suntem campioni. Am încredere în aceste meciuri, sunt două echipe foarte bune, una Botoşani care acum speră la cupele europene iar cealaltă, Astra, chiar dacă nu o să joace în Europa, o echipă foarte imprevizibilă. (n.r. E magician Bergodi?) Da, asta pare, că ştie să motiveze echipa, după aia vedem, mai sunt trei etape foarte dificile. (n.r. – Ţi-ai luat vacanţă de titlu?) Nu, trebuie să mă întorc în Spania dar sunt capabil de orice. Fug ca nebunul!”, a spus Gică Craioveanu la finalul partidei.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1) echipa FCSB, în etapa a şaptea a play-off-ului Ligii I. Au marcat Cicâldău '24 (p) şi Nistor '55 (p) pentru gazde, respectiv Cristea '37 pentru oaspeţi. În urma acestui rezultat, oltenii s-au desprins în fruntea clasamentului, la patru puncte de CFR Cluj, care va evolua luni, în aceeaşi etapă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri