Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Săndoi e neiertător cu apărarea Chindiei. "Am luat un gol de începători. Mai avem multe reglaje de făcut"

Chindia Târgoviște Publicat de Andrei Ionascu pe 26 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20317112/1/sandoi.jpg

Chindia Târgovişte şi Sepsi Sfântu Gheorghe au remizat, scor 1-1, la Buzău, în etapa a doua din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport şi pe www.primaplay.ro. Antrenorul Chindiei, Emil Săndoi, a taxat eroarea făcută de defensivă la golul celor de la Sepsi.

Sepsi a deschis scorul în minutul 52, prin Stefan Askovski. Chindia a egalat în minutul 87, prin Cristi Cherchez, jucător introdus pe teren în minutul 82.

Ambele goluri au fost înscrise după erori uriaşe în defensivă. Chindia a părut echipa mai periculoasă, iar raportul şuturilor pe poartă a fost 4-2 pentru târgovişteni.

Chindia a luat primul punct în acest sezon al Ligii 1 şi urmează o deplasare complicată pe terenul campioanei CFR Cluj, pe 31 iulie.

"Am întâlnit o echipă foarte bună, una dintre cele mai bune din campionat. Cred că rezultatul este echitabil, cu toate că noi am avut ocaziile mai mari. Sepsi a avut golul, care a fost de începători. Nu e posibil să iei gol după o pasă de 40 de metri, să nu poţi să respingi mingea, gol copilăresc. Noi am avut bara lui Iacob, apoi ocazia lui Florea pe final. Poate că golul l-am înscris cu puţină şansă. Mă rog, e un punct muncit. La fel ca în meciul cu Rapid, am avut un procentaj mare de ‘merit’ la înscrierea golului celor de la Sepsi. Dar mă bucur că am revenit, e un punct foarte important pentru noi, e un început de campionat foarte greu. Urmează o deplasare la CFR Cluj, foarte complicată. Mai avem multe reglaje de făcut, am pierdut mulţi jucători. A fost o schimbare în bine la Cherchez, în pregătire, şi fotbalul te răsplăteşte", a spus Emil Săndoi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri