Ultima oră
Parma - Inter 1-2. Dubla lui Alexis adânceşte criza "cruciaţilor". Man, schimbat la pauză cu Mihăilă Parma - Inter 1-2. Dubla lui Alexis adânceşte criza "cruciaţilor". Man, schimbat la pauză cu Mihăilă
Eşanu a greşit cu Călăraşiul, dar nu pune la suflet. ”Încercăm să ne concentrăm mereu, dar trebuie să lucrăm un pic la psihic” Eşanu a greşit cu Călăraşiul, dar nu pune la suflet. ”Încercăm să ne concentrăm mereu, dar trebuie să lucrăm un pic la psihic”
Bruno Genesio este noul antrenor al echipei Rennes Bruno Genesio este noul antrenor al echipei Rennes
Jerry Gane vrea Cupa cu Dinamo. ”Este un obiectiv al nostru şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu” Jerry Gane vrea Cupa cu Dinamo. ”Este un obiectiv al nostru şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu”
Pustai recunoaşte superioritatea lui Dinamo. ”E greu să revii cu o echipă din Liga 1” Pustai recunoaşte superioritatea lui Dinamo. ”E greu să revii cu o echipă din Liga 1”
Paul Anton a revitalizat Dinamo la Călăraşi. ”Mă bucur că am avut poziţii de şut, că îmi place să trag de la distanţă” Paul Anton a revitalizat Dinamo la Călăraşi. ”Mă bucur că am avut poziţii de şut, că îmi place să trag de la distanţă”

VIDEO | Sărbătoare la Gaziantep! Echipa lui Toşca şi Maxim a reuşit prima victorie după patru runde de 'secetă'. Maxim a dat o pasă de gol

Stranieri Publicat de Andrei Ionascu pe 8 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19962319/1/gaziantep.jpg

Gaziantep, cu Alin Toşca şi Alex Maxim titulari, a câştigat meciul de pe teren propriu cu Goztepe, scor 2-0, în etapa a 24-a din Superliga Turciei. Este prima victorie în ultimele cinci runde pentru Gaziantep, care încearcă să revină în zona locurilor de cupe europene.

Djilobodji (54') şi Mirallas (76') au înscris pentru Gaziantep. Oaspeţii au avut două goluri anulate după consultarea sistemului VAR.

Mijlocaşul Alex Maxim a jucat până în minutul 64 şi a oferit pasa decisivă la primul gol, o centrare din corner. Fundaşul Alin Toşca a fost integralist.

 

 

Gaziantep ocupă locul 7 în clasamentul Superligii Turciei, la trei puncte de zona cupelor europene.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19962319/2/clasament-gaziantep.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele