Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2 Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj

VIDEO | Sărbătoare pe „Ilie Oană”! Petrolul a câştigat derby-ul din Liga 2 cu în faţa lui „U” Cluj

Liga II Publicat pe 7 dec 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20495196/2/petrolul-ploiesti-universitatea-cluj-liga-2-casa-pariurilor-7-12-2021.jpg

Petrolul Ploieşti a câştigat 1-0 în faţa celor de la „U” Cluj, în direct pe Look Sport+ şi platforma online PrimaPlay.ro.

„Lupii galbeni” sunt lideri în clasamentul din Liga 2, cu 42 de puncte. FC Hermannstadt se află la 7 puncte distanţă, iar „U” Cluj la 9 puncte.

Petrolul Ploieşti - „U” Cluj 1-0

Final de meci.
Min. 82: Ocazie mare Petrolul! Diarra a scăpat singur cu portarul în flanc, dar nu a pasat în faţa porţii goale. A preferat să încerce o lovitură surprinzătoare la colţul scurt, pe portar.
Min. 69: GOL Petrolul! Mingea expediată din corner a fost respinsă foarte aproape de Gorcea. Cebotaru a fost omul potrivit la momentul potrivit şi  a trimis direct în plasă!
A început a doua repriză.
Pauză. Primele 45 minute s-au scurs fără evenimente notabile.
Minutul 1: A început partida!
Echipele de start:
  • Petrolul: Avram - Pârvulescu, Meijers, Huja, Ţicu (cpt.) - Cebotaru, Takayuki Seto - Bratu, Tucaliuc, Măzărache - Jarovic
  • U Cluj: Gorcea - Gîţ, Dican (cpt.), Ispas, Mitrea - Balgiu - Ciobanu, Ribeiro, Acolatse, Haită - Răducanu
 
Interesant este că ambele echipe vin după înfrângeri. Petrolul a pierdut runda trecută derby-ul cu Hermannstadt, 0-1, fără să tragă niciun şut pe poartă. Nici Universitatea Cluj nu a dus-o mai bine. Ardelenii au pierdut surprinzător pe teren propriu, 1-2 cu codaşa Astra Giurgiu, echipă care pare condamnată în acest sezon din cauza problemelor financiare.
 
Aşadar, ambele echipe sunt condamnate să joace numai la victorie, atât pentru a face uitate prestaţiile submediocre din runda anterioară, dar mai ales pentru a se apropia de promovare.
 
Înaintea meciului de marţi, Petrolul e lider şi are 39 de puncte, în timp ce „U” Cluj e a treia, cu 33 de puncte. Între cele două adversare se află Hermannstadt, echipă clasată pe locul secund şi care are 35 de puncte.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele