Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | Scandal în Turcia! Gaziantep, egalată dintr-un penalty inexistent! Şumudică a protestat vehement

Superlig Publicat de Andrei Ionascu pe 2 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/19844273/1/sumudica-proteste.jpg

Gaziantep a ratat şansa de a urca pe primul loc în clasamentul Super Lig, din cauza unei decizii greşite a arbitrului în minutul 90+5. Echipa antrenată de către Marius Şumudică a fost egalată dintr-un penalty inexistent, iar antrenorul român a protestat vehement şi a primit cartonaşul galben.

Erzurum – Gaziantep s-a încheiat 1-1, după 100 de minute de joc! Belgianul Kevin Mirallas a deschis scorul în minutul 69, după acţiunea excelentă a lui Ozer în banda dreaptă. Erzurum a egalat în minutul 90+6, din penalty, prin Bassan.

Arbitrul a acordat lovitura de la 11 metri după consultarea sistemului VAR. Totuşi, pe reluări se poate observa că n-a existat niciun fault în careu, în urma unei lovituri libere.

 

 

Alin Toşca a fost integralist pentru echipa pregătită de către Marius Şumudică, în timp ce Alex Maxim a fost suspendat pentru acest meci.

Gaziantep este echipa momentului în Turcia şi a urcat pe locul doi al clasamentului, la un punct de liderul Galatasaray şi la egalitate de puncte cu Beşiktaş.

Gaziantep are 16 meciuri consecutive fără înfrângere în toate competiţiile.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/19844273/2/clasament-turcia.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superlig

Ultimele articole Toate articolele