Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO ǀ Scenariul prin care FCSB poate pierde la masa verde din cauza rivalei CFR Cluj. Ipoteza lui Mihai Stoica

FCSB Publicat pe 15 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20553491/1/mihai-stoica-uta-arad-3.jpg

Mihai Stoica s-a arătat deranjat de faptul că rivalii de la CFR Cluj nu sunt nevoiţi să îşi testeze fotbaliştii vaccinaţi împotriva coronavirusului.

Managerul general de la FCSB a explicat că, deşi sunt vaccinaţi, ”ardelenii” pot avea printre ei fotbalişti infectaţi cu virusul asiatic. Stoica se teme de un scenariu în care elevii lui Toni Petrea să fie contaminaţi masiv de rivali şi să ajungă să piardă următorul meci la scor de neprezentare.

”CFR nu se testează pentru că nu trebuie să se testeze. Sunt vaccinaţi, au certificat verde. Joacă cu noi, e posibil să fie pozitivi printre ei şi e posibil ca noi să ne infectăm în timpul meciului, şi să pierdem cu 3-0 următorul meci, pentru că la noi nu se poate amâna. Nu e normal...măcar la săptămână să se testeze.”, a declarat Mihai Stoica pentru Telekom Sport.

Oficialul a vorbit şi despre politica FCSB faţă de jucătorii vaccinaţi.

”Noi i-am testat pe cei vaccinaţi pentru ca nu cumva să fie asimptomatici printre ei şi să-i infecteze pe ceilalţi. Cred că ar trebui să punem mai mult preţ pe starea de sănătate a fotbaliştilor şi a celor de lângă ei. Nu i-am testat pe cei care acum trei luni au avut coronavirus.”, a mai adăugat managerul general de la FCSB.

FCSB şi CFR Cluj se duelează duminică, 23 ianuarie, de la ora 20:00. ”Feroviarii” sunt lideri în clasament cu 57 de puncte, la 10 lungimi peste ”roş-albaştri”, ocupanţi ai poziţiei secunde.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele