Ultima oră
Mihai Popescu, pregătit de duelurile cu Ianis Hagi din Scoţia: ”Să sperăm că ne vom întâlni” Mihai Popescu, pregătit de duelurile cu Ianis Hagi din Scoţia: ”Să sperăm că ne vom întâlni”
Primul jucător care pleacă din Gruia: Golofca, vândut de CFR la Sepsi! Primul jucător care pleacă din Gruia: Golofca, vândut de CFR la Sepsi!
"Va fi o revoluţie forţată!". Ce scriu italienii despre viitorul lui Man şi Mihăilă "Va fi o revoluţie forţată!". Ce scriu italienii despre viitorul lui Man şi Mihăilă
Trei reveniri de senzaţie la naţionala României şi cinci nume grele lipsă! Stranierii convocaţi de Mirel Rădoi Trei reveniri de senzaţie la naţionala României şi cinci nume grele lipsă! Stranierii convocaţi de Mirel Rădoi
Nouă stranieri pe lista preliminară pentru cantonamentul preolimpic din Spania Nouă stranieri pe lista preliminară pentru cantonamentul preolimpic din Spania
Marcelo Bielsa îşi va prelungi contractul cu Leeds United Marcelo Bielsa îşi va prelungi contractul cu Leeds United

VIDEO | Schalke 04 a cerut protecţia poliţiei după ce suporterii au atacat autocarul echipei şi au încercat să intre în baza de pregătire

Bundesliga Publicat de Andrei Ionascu pe 24 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20136571/1/schalke-autocar.jpg

Clubul Schalke 04 a anunţat că va solicita protecţia poliţiei, după ce suporterii au atacat autocarul echipei şi au încercat să intre în baza de pregătire, în urma retrogradării în Bundesliga 2.

Un grup de suporteri furioşi a "bombardat" autocarul cu ouă şi s-a luat de jucători. În plus, mai mulţi fani au aprins torţe în vecinătatea bazei de pregătire a echipei din Gelsenkirchen.

Potrivit presei germane, jucătorii ar fi fost urmăriţi până la casele lor şi ameninţaţi, iar maşina unui fotbalist ar fi fost avariată înainte ca poliţia să intervină.

 

“Echipa va reveni la antrenamente luni, 26 aprilie. FC Schalke 04 a demarat deja măsurile necesare pentru a asigura securitatea jucătorilor şi a staff-ului. Clubul va depune o sesizare la poliţie, va declanşa o anchetă internă în cazul incidentelor întâmplate şi va colabora cu autorităţile.

FC Schalke 04 vrea să reitereze faptul că nu va accepta condiţii în care sănătatea şi siguranţa angajaţilor săi este ameninţată sau periclitată. S-a depăşit o linie miercuri şi aceste evenimente au zdruncinat puternic clubul. Crizele, dezamăgirile şi retrogradările sunt experienţe dureroase, dar sunt parte din sport. Violenţa nu este niciodată justificată, nici în sport, nici în societate”, se arată într-un comunicat al clubului.

Miercuri, Schalke 04 a pierdut la Bielefeld, cu Arminia, scor 0-1, rezultat care a dus la retrogradarea matematică din Bundesliga.

Gruparea din Gelsenkirchen a jucat fără întrerupere pe prima scenă a fotbalului german începând din sezonul 1991-1992.

Vicecampioană în 2018, retrogradarea este un dezastru neaşteptat pentru Schalke, care în urmă cu doar doi ani o întâlnea pe Manchester City în optimile Ligii Campionilor.

Schalke a avut cinci antrenori în acest sezon: Huub Stevens, Manuel Baum, David Wagner, Christian Gross şi acum Dimitrios Grammozis.

Schalke 04 are datorii în valoare de 217 milioane de euro, după ce a înregistrat pierderi de 52 de milioane de euro în ultimul exerciţiu financiar, din cauza pandemiei COVID-19.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele