Ultima oră
Mircea Rednic, şanse mici să revină la Dinamo în perioada următoare. ”A fost doar o discuţie de principiu” Mircea Rednic, şanse mici să revină la Dinamo în perioada următoare. ”A fost doar o discuţie de principiu”
Cupa Davis: România - Portugalia se vede în direct pe Look Sport. Filip Jianu deschide disputa de la Cluj-Napoca Cupa Davis: România - Portugalia se vede în direct pe Look Sport. Filip Jianu deschide disputa de la Cluj-Napoca
Petrolul – Ripensia 0-0. Bănăţenii caută revanşa după ce au fost demolaţi sezonul trecut pe „Ilie Oană”. Echipele de start
Petrolul – Ripensia 0-0. Bănăţenii caută revanşa după ce au fost demolaţi sezonul trecut pe „Ilie Oană”. Echipele de start
Un fotbalist din Casa Liga 1 pune pune ”sare pe rană” cu privire la Sheriff Tiraspol. ”Este peste toate echipele din România” Un fotbalist din Casa Liga 1 pune pune ”sare pe rană” cu privire la Sheriff Tiraspol. ”Este peste toate echipele din România”
VIDEO | Becali, ars la buzunare. Amendă usturătoare pentru FCSB, din cauza fanilor. Nici Dinamo nu a scăpat VIDEO | Becali, ars la buzunare. Amendă usturătoare pentru FCSB, din cauza fanilor. Nici Dinamo nu a scăpat
Cum arată lista stranierilor convocaţi de Florin Bratu şi Bogdan Lobonţ, la naţionalele U21 şi U20 Cum arată lista stranierilor convocaţi de Florin Bratu şi Bogdan Lobonţ, la naţionalele U21 şi U20

VIDEO | Schalke 04 a cerut protecţia poliţiei după ce suporterii au atacat autocarul echipei şi au încercat să intre în baza de pregătire

Bundesliga Publicat de Andrei Ionascu pe 24 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20136571/1/schalke-autocar.jpg

Clubul Schalke 04 a anunţat că va solicita protecţia poliţiei, după ce suporterii au atacat autocarul echipei şi au încercat să intre în baza de pregătire, în urma retrogradării în Bundesliga 2.

Un grup de suporteri furioşi a "bombardat" autocarul cu ouă şi s-a luat de jucători. În plus, mai mulţi fani au aprins torţe în vecinătatea bazei de pregătire a echipei din Gelsenkirchen.

Potrivit presei germane, jucătorii ar fi fost urmăriţi până la casele lor şi ameninţaţi, iar maşina unui fotbalist ar fi fost avariată înainte ca poliţia să intervină.

 

“Echipa va reveni la antrenamente luni, 26 aprilie. FC Schalke 04 a demarat deja măsurile necesare pentru a asigura securitatea jucătorilor şi a staff-ului. Clubul va depune o sesizare la poliţie, va declanşa o anchetă internă în cazul incidentelor întâmplate şi va colabora cu autorităţile.

FC Schalke 04 vrea să reitereze faptul că nu va accepta condiţii în care sănătatea şi siguranţa angajaţilor săi este ameninţată sau periclitată. S-a depăşit o linie miercuri şi aceste evenimente au zdruncinat puternic clubul. Crizele, dezamăgirile şi retrogradările sunt experienţe dureroase, dar sunt parte din sport. Violenţa nu este niciodată justificată, nici în sport, nici în societate”, se arată într-un comunicat al clubului.

Miercuri, Schalke 04 a pierdut la Bielefeld, cu Arminia, scor 0-1, rezultat care a dus la retrogradarea matematică din Bundesliga.

Gruparea din Gelsenkirchen a jucat fără întrerupere pe prima scenă a fotbalului german începând din sezonul 1991-1992.

Vicecampioană în 2018, retrogradarea este un dezastru neaşteptat pentru Schalke, care în urmă cu doar doi ani o întâlnea pe Manchester City în optimile Ligii Campionilor.

Schalke a avut cinci antrenori în acest sezon: Huub Stevens, Manuel Baum, David Wagner, Christian Gross şi acum Dimitrios Grammozis.

Schalke 04 are datorii în valoare de 217 milioane de euro, după ce a înregistrat pierderi de 52 de milioane de euro în ultimul exerciţiu financiar, din cauza pandemiei COVID-19.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele