Ultima oră
Revenire de senzaţie în Superligă? Fostul jucător al CFR-ului a dat o declaraţie care dă speranţe în Gruia Revenire de senzaţie în Superligă? Fostul jucător al CFR-ului a dat o declaraţie care dă speranţe în Gruia
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren
NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.

VIDEO | Se anunţă un Paşte fericit la Dinamo. ”Câinii” obţin o victorie crucială cu FC Voluntari

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 29 apr 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20143842/4/rps0881.jpg
 

Sărbătorile de Paşte vor fi mult mai liniştite la Dinamo. Elevii lui Dusan Uhrin au câştigat în direct pe Look Sport+, cu scorul de 2-0, în faţa celor de la FC Voluntari, după un meci bogat în ocazii, în care compartimentul ofensiv a ratat mult, dar în cele din urmă eforturile s-au materializat pe final.

Golurile lui Florin Bejan şi Adam Nemec opresc o secetă de 13 partide fără succes pentru cei de la Dinamo.

-------------------------------

Dinamo - FC Voluntari 2-0 (Bejan 74, Nemec 86)

  • Dinamo: Eşanu - Bejan, Puljic, R. Grigore - Sorescu, Anton, Răuţă, Gol, St. Filip - Morsay, Nemec
  • FC Voluntari: Râmniceanu - Balaur, Tamaş, Armaş - C. Costin, I. Gheorghe, Droppa, Remacle, Briceag - Betancor, Pesic

Rezervele: 

Dinamo: Kongshavn – Ehmann, A. Radu, G. Creţu, Achim, Nepomuceno, Mihaiu, Bani, Fabbrini. Antrenor: Dusan Uhrin.

Voluntari: Lavin – Satli, A. Vlad, Ricardinho, Ivanov, Borţoneanu, Marcelo Lopes, Angelov. Antrenor: Bogdan Andone.

Minutul 86: GOL Dinamo! Sorescu îl gaseşte perfect pe Nemec, iar atacantul slovac majorează diferenţa.

Minutul 84: Greşeală uriaşă a lui Eşanu! Portarul lui Dinamo a ieşit complet aiurea, dar Armşa a trimis pe lângă poartă.

Minutul 74: GOL Dinamo! Paul Anton execută un corner, iar Bejan înscrie dintr-o agolmerare de jucători.

Minutul 57: Briceag centrează din interiorul careului, Garba nu reuşeşte să împingă mingea în plasă de lângă Eşanu, iar Grigore respinge pericolul.

Minutul 55: Tamaş este din nou eroul celor de la FC Voluntari. Veteranul a scos de pe linia porţii lovitura de cap a lui Bejan.

Minutul 51: Lovitură liberă din banda dreaptă pentru Dinamo. Nemec reia cu capul, dar Tamaş deviază uşor mingea, care se duce pe lângă poartă.

Minutul 50: Paul Anton este foarte aproape de a deschide scorul, dar Rîmniceanu salvează situaţia şi respinge în corner.

Minutul 21: Droppa a fost la un pas de un eurogol. Mijlocaşul celor de la FC Voluntari a încercat o reluare cu călcâiul din marginea careului. Execuţia sa a trecut puţin peste poartă.

Minutul 18: Morsay îl deposedează pe Briceag şi trage puţin pe lângă poartă de la 20 de metri.

Minutul 12: Prima şansă importantă a oaspeţilor. Jefte trage la colţul lung, dar Eşanu salvează de lângă bară.

Minutul 11: Deian Sorescu îl lansează perfect pe Steliano Filip, dar mijlocaşul dinamovist reia pe lângă poartă.

Minutul 6: Sorescu trimite cu efect de la 20 de metri, iar Rîmniceanu scoate cu mari emoţii.

Minutul 4: Puljic are o intrare extrem de dură la Jefte Betancour, dar arbitrul nu îi dă nici măcar cartonaş galben, deşi ar fi trebuit acordată eliminare.

Minutul 1: A început partida!


Penultima în clasament, Dinamo bifează un nou sezon al ruşinii, după ce în ediţia anterioară de campionat a fost practic salvată ca de un gong de decizia Federaţiei care mărit numele echipelor din Liga 1 şi i-a salvat practic pe „câini” de liga secundă. Dinamo şi FC Voluntari se înfruntă astăzi, de la ora 17:00, pe Look Sport, în etapa a patra din play-out.
 
Însă trupa din Ştefan cel Mare nu şi-a revenit deloc, iar după telenovela spaniolă, care a ţinut capul de afiş în 2021, se vede din nou într-o situaţie ingrată. 
 
În play-out, Dinamo a început cu o remiză albă în meciul cu Astra, oarecum dătătoare de speranţă. Au urmat însă două eşecuri greu de digerat, 0-1 cu UTA, la Bucureşti, şi un 1-4 la Mediaş, cu Gaz Metan.
 
De cealaltă parte, Voluntariul are evoluţii oscilante, însă se află oricum într-o situaţie ceva mai bună decât oponenta sa. În acest moment, echipa din Ilfov e pe locul 6 în play-out, chiar deasupra liniei.
 
În sezonul regular, Dinamo a avut un ascendent asupra ilfovenilor. „Câinii” au câştigat cu un categoric 3-1 în Ştefan cel Mare, iar în deplasare au obţinut un rezultat de egalitate, 1-1, în retur.
 
Totuşi, meciul se anunţă mai mult decât complicat, iar un eventual eşec al trupei din Ştefan cel Mare, combinat cu o posibilă victorie a Politehnicii Iaşi în meciul cu Viitorul ar trimite practic Dinamo pe ultimul loc în clasament. 
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20143842/3/clasament-dinamo.jpg
  • Dinamo – FC Voluntari se joacă joi, de la 17.00, şi se vede în direct pe Look Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele