Ultima oră
E gata! Cine va arbitra Universitatea Craiova - Rapid

E gata! Cine va arbitra Universitatea Craiova - Rapid
Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”

Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi

VIDEO | Se încinge lupta la promovare! Dunărea Călăraşi - FC ”U” Craiova 1-1. Gazdele au deschis scorul printr-un eurogol, iar oltenii au salvat remiza pe final

Liga II Publicat de Andrei Ionascu, de Daian Cutu pe 26 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20140502/1/fc-u-craiova-dunarea-calarasi.jpg

 

Dunărea Călăraşi a făcut un meci excelent şi a remizat cu liderul ligii secunde, FC ”U” Craiova, scor 1-1, în direct pe Look Sport+. Formaţia lui Cristi Pustai a deschis scorul, în minutul 55, graţie unui eurogol de la 30 de metri semnat de Ariel Lopez. Oltenii au avut o răbufnire de orgoliu, după un meci sărac în faze de poartă şi au egalat pe final, prin Compagno.

În clasament, FC ”U” Craiova 1948 ocupă locul 1, cu 46 de puncte, iar Dunărea este pe 4, cu 39 de puncte.

-------------------------

Dunărea Călăraşi - FC ”U” Craiova 1-1 (Lopez 55 / Compagno 80)

Echipele de start:
Dunărea Călăraşi: Began - Rus, Witroski, Şandru, Sălceanu - Puşcaş, Lopez - Cârstocea, Alami, Djuric - Bus
U Craiova 1948: Enache - Git, Gugu, Ispas, Huyghebaert - Albu, Cristea, Baeten - Ciolacu, Compagno, Voicu

Minutul 80: GOL Craiova! Oltenii revin în meci, graţie loviturii de cap a lui Compagno, din centrarea lui Cristea.

Minutul 55: GOL Dunărea! Lopez prinde un şut perfect de la 30 de metri, iar portarul Enache este lăsat fără replică.

Minutul 44: Gazdele au cea mai mare ocazie pe finalul primei reprize. După un corner pe partea stângă, Puşcaş luftează, iar mingea ajunge la Lopez, care nu reuşeşte să finalizeze din careul mic.

Minutul 23: Baeten vede un culoar spre poartă, din interiorul careuluim dar mijlocaşul oltenilor loveşte defectuos, iar mingea se duce pe lângă buturi.

Minutul 20: Compagno trimite peste poartă, după un balon recentrat de Ispas.

Minutul 1: A început partida

----------------------------

Dunărea Călăraşi şi FC U Craiova închid etapa a cincea din play-off-ul Ligii 2. Meciul de la Călăraşi va începe la ora 17:30 şi este transmis în direct pe Look Sport. În cazul unei victorii, Craiova se poate distanţa la cinci puncte în fruntea clasamentului.

Dunărea Călăraşi a reuşit prima victorie din play-off în runda trecută, 2-1 la Miercurea Ciuc, cu Csikszereda.

FC U Craiova are trei victorii şi un egal în play-off şi pare favorită să promoveze în Liga 1. În etapa trecută, oltenii au învins rivala Rapid cu 1-0.

În singura confruntare din sezonul regulat, FC U Craiova a învins-o pe Dunărea Călăraşi cu 2-1, pe arena ‘Ion Oblemenco’.

Echipele probabile:

Călăraşi: Began – Rus, Wiktorski, Şandru (cpt.), Lopez, Sălceanu – Djuric, Puşcaş, Cârstocea – Alami – Bud. Antrenor: Cristi Pustai.

 

Craiova: Enache – Gîţ, Paramatti, Ispas, Huyghebaert – Negru, Baeten, Albu (cpt.), Răducanu – Bălan, Compagno. Antrenor: Eugen Trică.

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20140502/2/clasament-liga-2.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele