Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

VIDEO | SEARĂ HORROR PENTRU LUDOGORETS ŞI CLAUDIU KEŞERU. BULGARII AU FOST UMILIŢI ŞI AU ÎNCASAT 6 GOLURI DE LA ESPANYOL

Video Publicat pe 8 nov 2019
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38118/19231937/1/luduogorets.jpg

Espanyol a făcut spectacol la Barcelona cu Ludogorets, scor 6-0, într-un meci transmis în direct de Look Sport 3. Cu Claudiu Keşeru titular, bulgarii au încasat gol după gol. Melendo a deschis scorul în minutul 4, iar apoi au marcat Marmol '19, Varga (din penalty - minutul 36), Campuzano '52, Pedrosa '73 şi Ferreyra '76.

O victorie clară a obţinut şi Manchester United cu Partizan Belgrad, 3-0. În direct pe Look Sport, Greenwood a spart gheaţa în minutul 22, iar Martial a semnat golul 2, 11 minute mai târziu. Scorul final a fost stabilit în minutul 49 de Rashford, iar United se impune fără emoţii.

În grupa G, Rangers a trecut de Porto, 2-0, într-un meci transmis în direct de Look Sport 2. Soarta meciului s-a scris în decursul a 4 minute, când scoţienii au marcat prin Morelos (69) şi Davis (73).

În grupa J, Monchengladbach a învins-o pe Roma cu 2-1, golul decisiv fiind reuşit în minutul 90+5. Fazio a marcat în propria poartă şi nemţii conduceau cu 1-0 din minutul 35. Acelaşi Fazio a restabilit egalitatea în minutul 64, însă germanii au lovit decisiv în prelungiri, când Thuram a făcut 2-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Video

Ultimele articole Toate articolele