Ultima oră
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”

VIDEO | SEARĂ HORROR PENTRU LUDOGORETS ŞI CLAUDIU KEŞERU. BULGARII AU FOST UMILIŢI ŞI AU ÎNCASAT 6 GOLURI DE LA ESPANYOL

Video Publicat pe 8 nov 2019
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38118/19231937/1/luduogorets.jpg

Espanyol a făcut spectacol la Barcelona cu Ludogorets, scor 6-0, într-un meci transmis în direct de Look Sport 3. Cu Claudiu Keşeru titular, bulgarii au încasat gol după gol. Melendo a deschis scorul în minutul 4, iar apoi au marcat Marmol '19, Varga (din penalty - minutul 36), Campuzano '52, Pedrosa '73 şi Ferreyra '76.

O victorie clară a obţinut şi Manchester United cu Partizan Belgrad, 3-0. În direct pe Look Sport, Greenwood a spart gheaţa în minutul 22, iar Martial a semnat golul 2, 11 minute mai târziu. Scorul final a fost stabilit în minutul 49 de Rashford, iar United se impune fără emoţii.

În grupa G, Rangers a trecut de Porto, 2-0, într-un meci transmis în direct de Look Sport 2. Soarta meciului s-a scris în decursul a 4 minute, când scoţienii au marcat prin Morelos (69) şi Davis (73).

În grupa J, Monchengladbach a învins-o pe Roma cu 2-1, golul decisiv fiind reuşit în minutul 90+5. Fazio a marcat în propria poartă şi nemţii conduceau cu 1-0 din minutul 35. Acelaşi Fazio a restabilit egalitatea în minutul 64, însă germanii au lovit decisiv în prelungiri, când Thuram a făcut 2-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele