VIDEO | SEARĂ HORROR PENTRU LUDOGORETS ȘI CLAUDIU KEȘERU. BULGARII AU FOST UMILIȚI ȘI AU ÎNCASAT 6 GOLURI DE LA ESPANYOL - LOOKSPORT
Skip to content
Europa League Noutăți Video

VIDEO | SEARĂ HORROR PENTRU LUDOGORETS ȘI CLAUDIU KEȘERU. BULGARII AU FOST UMILIȚI ȘI AU ÎNCASAT 6 GOLURI DE LA ESPANYOL

Espanyol a făcut spectacol la Barcelona cu Ludogorets, scor 6-0, într-un meci transmis în direct de Look Sport 3. Cu Claudiu Keșeru titular, bulgarii au încasat gol după gol. Melendo a deschis scorul în minutul 4, iar apoi au marcat Marmol ’19, Varga (din penalty – minutul 36), Campuzano ’52, Pedrosa ’73 și Ferreyra ’76.

O victorie clară a obținut și Manchester United cu Partizan Belgrad, 3-0. În direct pe Look Sport, Greenwood a spart gheața în minutul 22, iar Martial a semnat golul 2, 11 minute mai târziu. Scorul final a fost stabilit în minutul 49 de Rashford, iar United se impune fără emoții.

În grupa G, Rangers a trecut de Porto, 2-0, într-un meci transmis în direct de Look Sport 2. Soarta meciului s-a scris în decursul a 4 minute, când scoțienii au marcat prin Morelos (69) și Davis (73).

În grupa J, Monchengladbach a învins-o pe Roma cu 2-1, golul decisiv fiind reușit în minutul 90+5. Fazio a marcat în propria poartă și nemții conduceau cu 1-0 din minutul 35. Același Fazio a restabilit egalitatea în minutul 64, însă germanii au lovit decisiv în prelungiri, când Thuram a făcut 2-1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine