Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO ǀ Semifinală românească la Linz: Jaqueline Cristian – Simona Halep

Tenis Publicat pe 11 nov 2021
mail-share icon Email

Jucătoarea Jaqueline Cristian, locul 100 WTA, prezentă pe tabloul principal ca lucky loser, s-a calificat, miercuri seară, în semifinalele turneului de categorie WTA 250 de la Linz, fază în care o va întâlni pe Simona Halep.

Cristian a eliminat-o în sferturile de finală pe rusoaica Veronika Kudermetova, locul 32 WTA şi cap de serie numărul 4, scor 6-3, 7-6 (5), într-o oră şi 54 de minute.

Ca urmare a acestui succes, Jaqueline Cristian a urcat pe locul 80 în clasamentul live WTA.

Halep, locul 22 WTA şi cap de serie numărul 2, a ajuns în semifinale trecând în sferturi de italianca Jasmine Paolini, locul 51 WTA şi cap de serie numărul 7, scor 4-6, 7-5, 6-0.

Simona Halep şi Jaqueline Cristian au fost adversare şi luna trecută, în sferturi la Transylvania Open, meci câştigat de fostul lider WTA cu scorul de 6-1, 6-1.

Pentru Cristian este a doua semifinală în circuitul WTA, după cea jucată de ea la Astana Open, în septembrie.

Calificarea în semifinale la Linz este recompensată la competiţia din oraşul austriac cu un premiu de 8.144 de euro şi cu 110 puncte WTA.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele