Ultima oră
Ian Foster va antrena în Japonia Ian Foster va antrena în Japonia
NEWS ALERT | Lovitură de teatru! Informaţia care dinamitează viitorul Rapidului NEWS ALERT | Lovitură de teatru! Informaţia care dinamitează viitorul Rapidului
Nu vor avea adversar! Echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii pentru Jocurile Olimpice Nu vor avea adversar! Echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii pentru Jocurile Olimpice
NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi
Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă" Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă"
Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul

VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!”

Dinamo Publicat pe 28 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19633371/1/gab.jpg

Gabi Iancu a tras un semnal de alarmă către colegii săi, după înfrângerea severă suferită de echipa sa în faţa lui Dinamo. Iancu şi-a felicitat adversarii şi le-a transmis coechipierilor săi că nimic bun nu se poate întâmpla la echipă dacă lucrurile vor continua aşa. 

”3-0 să pierzi împotriva oricărei echipe nu e plăcut. Am făcut un meci extrem de slab, ei au jucat bine, îi felicit, bravo lor! Trebuie să ne trezim pentru că nu văd nimic ok în viitor dacă lucrurile vor continua aşa.

Cupa României era un obiectiv, din păcate am ieşit. În campionat mai sunt patru meciuri. În decembrie vom trage linie şi vom vedea pe ce loc ne clasăm. Deocamdată la limită.”, a declarat Gabi Iancu, căpitanul Viitorului Constanţa, la finalul meciului pierdut de echipa sa, scor 0-3, în faţa lui Dinamo, în ”16-imile” Cupei României. 

Dinamo Bucureşti a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, Viitorul Constanţa, în ”16-imile” de finală ale Cupei României, obţinând astfel calificarea în optimile competiţiei. Golurile au fost marcate de Fabbrini 11’, 89’ şi Sorescu 14’.

S-au mai calificat în optimi Chindia Târgovişte, Universitatea Craiova, Turris Oltul Turnu Măgurele, Dunărea Călăraşi, ASU Politehnica Timişoara, FC Botoşani, Farul Constanţa, Viitorul Pandurii Târgu Jiu şi Petrolul Ploieşti.

În faza următoare este calificată teoretic şi FCSB, care ar fi trebuit să joace luni cu SCM Gloria Buzău, dar adversarii au mai multe cazuri de coronavirus, astfel că partida nu va mai avea loc.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele