Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | Semnalul de alarmă al lui Marius Şumudică înaintea returului cu Lincoln: ”Ar fi o ruşine istorică!”

CFR Cluj Publicat pe 22 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20308197/1/mzymagfzad02zmrmogq4ztq0mgu1nwewyzhjmte4ytdjn2uwmdjimw-thumb.jpg

Marius Şumudică a declarat că pentru CFR Cluj ar fi o ruşine istorică, dacă nu va trece de echipa Lincoln din Gibraltar, în preliminariile Ligii Campionilor, având în vedere că în tur a câştigat cu 2-1.

"Încerc să-mi recuperez jucătorii. A fost o deplasare extrem de grea, chiar dacă orice telespectator a văzut doar jocul la televizor. Ei te şi cataloghează ca o echipă care a luat adversarul de sus. N-am găsit locuri de cazare în Gibraltar, am stat în Spania, de aceea am şi plecat cu două zile înainte. La antrenamentul oficial, ne-a dat jos din autocar, controale la acte, la ce avem în autocar, adică nu e uşor. Ne-am deplasat 60-70 de kilometri, am trecut graniţa, am intrat într-o altă ţară. Totul mi s-a părut contra. Nu am arătat ce trebuia să arătăm, recunosc, iar după pauză am controlat jocul. Importantă e victoria.
 
Până acum, dacă am spus că jucăm un fotbal foarte frumos, am fost atacat că aş face comparaţie cu ex-antrenorii de la CFR. Am adus 3 puncte României, indiferent cum am făcut-o. Nu cred că mai sunt echipe mici. Important e că ne dă şansa de a ne califica. Acum să mă scuze jucătorii, dar dacă nu ne calificăm după victoria cu 2-1, ar trebui să facem un foc de tabără în faţa stadionului şi să ne punem fiecare licenţele, să le ardem. Şi noi, şi jucătorii. Să ne lăsăm toţi. Atunci ar fi o ruşine istorică. Eu iau plusul - rezultatul. 2-1, cu şanse mari de calificare, cu şanse mari de a fi într-o competiţie europeană şi de a evolua până spre decembrie, cel puţin grupele Conference League. După care, ne vom bate de la egal la egal cu următoarea pretendentă, Slovan sau Young Boys", a declarat Şumudică, într-o conferinţă de presă.

CFR Cluj a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), campioana Gibraltarului, Lincoln Red Imps, în manşa I a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor.

Au marcat: Debeljuh '52, '58 / Rosa '45.
 
Meciul retur va avea loc la 28 iulie, la Cluj-Napoca.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele