Ultima oră
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
 VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc" VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc"
Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva" Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva"
Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare
Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Sepsi - Chindia 2-0. Târgoviştenii, spre Liga 2!

Superliga Publicat pe 13 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19419826/1/sepsch.jpg
 
Sepsi Sfântu-Gheorghe a câştigat cu scorul de 2-0, pe teren propriu, contra celor de la Chindia Târgovişte, echipă care a ajuns la al cincilea eşec consecutiv în Casa Liga 1 şi la 450 de minute fără gol primit, fiind cu un picior şi jumătate în groapa retrogradării.
 
Scorul a fost deschis la finalul primei reprize, după un joc în general presărat de acalmie. Karanovic a punctat în minutul 44, după o resingere a lui Aioani, la bomba expediată de Deaconu.
 
Actul secund s-a derulat într-o notă similară. Bara lui Achahbar a anunţat golul de 2-0, care a venit de la Safranko, în minutul 85, slovacul s-a demarcat lejer şi a finalizat un contraatac care i-a prins pe dâmboviţeni nerepliaţi.
 
 
Sepsi - Chindia 2-0 (Karanovic 44, Safranko 85), live pe Look Sport. Echipele de start:
  • Sepsi: Niczuly – Radoslav, Bouhena, Tincu, Fl. Ştefan – Vaşvari, Deaconu (I. Fulop 46) – Ştefănescu (Diaz 46), Achahbar, Carnat – Karanovic
  • Rezerve: Fejer, Csiszer, Kovacs, Grassano, Safranko, Dragomir, Celea, Andrezly
  •  
  • Chindia: Aioani – Martac, Benga, Piţian, Corbu –Şerban,Dumitraşcu, Raţă, Neguţ – Bic -   Ivancic
  • Rezerve: Moldovan, Yameogo, Mihai, Dinu, Barbu, Florea, Berisha, Ioniţă, Dangbic
Minutul 90+3: Final de meci la Sfântu Gheorghe. Sepsi bate lejer, 2-0, şi o trimite pe Chindia într-o situaţie aproape fără ieşire. Cu doar 17 puncte, patru sub Dinamo şi cinci sub Iaşi, târgoviştenii se îndreaptă spre Liga 2.

Minutul 85: GOL SEPSI! Lansat excelent pe contraatac, Safranko trage la colţul scurt, de lângă Martac, şi închide, practic, discuţia legată de cele trei puncte.

Minutul 79: BARĂ SEPSI! Achachbar trage bine de la marginea careului, Aioani nu are nicio şansă, dar mingea loveşte bara din stânga porţii.



Minutul 44: GOL SEPSI! Deaconu trage puternic de la 20 de metri, Aioani respinge greu, iar Karanovic fentează ofsaidul şi înscrie din câţiva metri.


Minutul 34: ROŞU CHINDIA! Ivancic vede al doilea cartonaş galben din partea lui Colţescu, în decurs de doar trei minute, şi merge la vestiare.


18:00 Start joc la Sfântu Gheorghe, cu Sebi Colţescu la centru.

Venit în locul lui Viorel Moldovan, Săndoi nu a produs şocul aşteptat la echipă, iar Chindia a ajuns la patru înfrângeri consecutivă, serie negativă care a lăsat-o cu doar 17 puncte, la patru în spatele lui Dinamo şi la cinci sub Poli Iaşi, echipa de pe locul de baraj. În acest context, deplasarea în Covasna capătă o tentă decisivă, chiar dacă Chindia are două meciuri în minus faţă de echipa lui Mircea Rednic.

 
La gazde, situaţia s-a înrăutăţit în ultimele trei meciuri, după ce, la un moment dat, Sepsi dădea impresia că va sta departe de lupta pentru evitarea retrogradării. Cu un egal şi două înfrângeri în ultimele trei partide, echipa lui Leo Grozavu are 24 de puncte din opt meciuri, iar intrarea în hora retrogradării e greu de evitat.
 
În cele trei meciuri directe din acest sezon, Sepsi nu a pierdut cu Chindia: două egaluri în deplasare, 0-0 şi 1-1, şi o victorie clară pe teren propriu, 3-1.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele