Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Sepsi - Clinceni 2-0. Debutantul Rap şi gafa uriaşă comisă de Păun au decis soarta partidei

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 16 iul 2021
mail-share icon Email

Formaţia Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Academica Clinceni, în prima etapă a sezonului 2021/2022 al Ligii I.

Formaţia lui Leo Grozavu a dominat copios partida, în faţa unei formaţii care nu a arătat nimic din gruparea care făcea senzaţie sezonul trecut în play-off. Rajko Rap a deschis scorul, la scurt timp după ce a fost introdus pe teren. Slovenul a fost şi cel mai bun jucător de pe teren. Iar Mitrea a stabilit scorul final, după o eroare uriaşă a tânărului portar Păun, care a scăpat în poartă un balon pe care l-a prins în primă fază în braţe.

------------------------------------

Sepsi - Clinceni 2-0 (Rep 56, Mitrea 84)

Echipele de start:

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Tincu, Mitrea, Ispas – Gonzalez, Vaşvari, Păun – Aganovic, Chunchukov, Bărbuţ

Clinceni: Păun – Pashov, Bilali, Patriche – Achim, Cioiu, Cascini, Moulin, Vanzo – Chandarov, Gavra

Minutul 84: GOL Sepsi! Mitrea trage de la 30 de metri în forţă, balonul prinde pământul şi ajunge în braţele lui Păun, care însă scapă mingea în poartă şi comite astfel o eraore uriaşă.

Minutul 70: Acelaşi Rap este aproape să majoreze difereţa, dar lovitura execuţia sa din lovitură liberă a lovit bara.

Minutul 68: O nouă şansă pentru Sepsi! Păun şutează din interiorul careului, dar tizul său din poarta Academicii blochează.

Minutul 56: GOL Sepsi! Debutantul Rajko Rep înscrie primul gol al acestui sezon din prima ligă. Slovenul a executat în forţă o lovitură liberă, ce a fost deviată uşor de zidul celor de la Clinceni.

Minutul 39: Sepsi are o şansă mare de a deschide scorul. Mitrea trimite în plasa laterală din lovitură liberă.

Minutul 4: Păun trage în forţă din afara careului, dar execuţia sa nu prinde cadrul porţii.

Minutul 1: A început partida de la Sfântu-Gheorghe!

------------------------------------------

Sepsi şi Clinceni, revelaţiile sezonului trecut, se înfruntă chiar în etapa inaugurală, la Sfântu Gheorghe, într-un meci care se anunţă cu atât mai interesant cu cât ambele echipe au suferit schimbări la nivelul lotului.

Faţă de sezonul anterior, ilfovenii i-au transferat pe Cioiu  (de la Viitorul Tg. Jiu), Vanzo (Poli Iaşi), Cr. Gavra (U Cluj), L. Filip (FCSB), Holzmann (FC Botoşani), William De Amorim (Clube Esportivo de Bento Goncalves), Donatas Kazlauskas, Steven Goma şi Apostolos Vellios (toţi tre liberi., 

În acelaşi timp, Mioveniul i-a pierdut pe Cordea (plecat la FCSB), Cebotaru (Petrolul), Ciobanu (U Cluj), Andronic (CFR Cluj), Markovici (U Craiova), Cr. Dumitru (FCSB), Chunchukov (Slavia Sofia), Vâlceanu (Gaz Metan), Tănase (FC Argeş) şi Dobrescu (Gaz Metan).
 
De partea cealaltă, Sepsi s-a întărit şi ea schimbând o întreagă echipă. În această vară au sosit Bărbuţ (U Craiova), Began (Călăraşi), Golofca (CFR Cluj), Sousa (Astra), Ashkovski (FC Botoşani), Chunchukov (Slavia Sofia), Botorok (Csikszereda), Bojici (Vojvodina) şi Rep (TSV Hartberg). În schimb, au plecat Safranko (Sundowns), Bouhenna (CFR Cluj), Rapp (Vaduz), Bajrovici (Chania), Fejer (Nyíregyház), L. Fulop (Ac. Puskas), Golofca (CFR Cluj), Petrila (CFR Cluj) şi Nouvier (Jeunesse Esch). De asemenea, au plecat şi J. Fernandez, Gal-Andrezly, Markovici, Purece şi Kovacs (toţi liberi).
 
Sepsi - Clinceni se joacă vineri, de la ora 18.30, în direct pe Look Sport.
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele