Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Sepsi – CS Mioveni 1-2. Gazdele nu îşi revin după eliminarea din Conference League

Superliga Publicat pe 2 aug 2021
mail-share icon Email
 
Surpriză în primul meci al zilei din Casa Liga 1! CS Mioveni a reuşit prima victorie de la promovare. Formaţia lui Alexandru Pelici s-a impus pe terenul lui Sepsi Sfântu-Gheorghe, cu scorul de 2-1. Covăsnenii au arătat cu o echipă timorată, eliminarea din Conference League s-a simţit puternic în joc.
 
Dumitriu şi Rusu au semnat reuşitele formaţiei învingătoare, cei doi profitând de o serie de erori a defensivei adverse. Chunchukov a marcat în prelungiri şi a reaprins imaginaţia fanilor, care şi-au susţinut favoriţii până la fluierul de final.
--------------------------------------------------

Sepsi - CS Mioveni 1-2 (Chunchukov 90+1' / Dumitriu 38', Rusu 46')

  • Sepsi: Niczuly – Tamas, Tincu, Mitrea (cpt), Stefănescu – Ispas, Vaşvari, Achahbar – Eder, Chunchukov, Aşkovski.
  • Mioveni: Ducan - Garutti, Al. Iacob (cpt), Scarlatache, Şerbănică - Oancea, Panait, L. Dumitriu - Blănaru, B. Rusu, Buziuc.
Rezervele:
Sepsi: Began, Dimitrov, Fofana, N. Păun, Bojic, Rep, A. Dumitrescu, Goncalves. Antrenor: Leo Grozavu.

Mioveni: A. Popescu, I. Balaur, Veres, D. Toma, Rădescu, E. Dat, Cosereanu, Massaro, A. Cristea. Antrenor: Alexandru Pelici.

Minutul 90+1: GOL Sepsi! Chunchukov marchează primul gol în tricoul covăsnenilor. Bulgarul a recepţionat excelent un balon ce l-a surprins pe Iacob şi a finalizat elegant.

Minutul 80: Bojic se ridică peste doi fundaşi adverşi şi reia cu capul din câţiva metri peste poartă.

Minutul 78: Iacob este aproape să îşi înscrie un autogol, după ce reia defectuos cu capul, o centrare din partea stângă. Mingea se duce în cele din urmă în corner.

Minutul 69: Sepsi dă semne de revenire. Chunchukov trimite cu capul, dar portarul Ducan este la post.

Minutul 46: GOL CS Mioveni! O nouă eroare în defensiva celor de la Sepsi. Tincu nu îi face marcaj strâns lui Rusu, iar atancatul oaspeţilor marchează cu o execuţie care s-a scurs pe sub portarul Niczuly.

Minutul 38: GOL CS Mioveni! Blănarul trimite un balon la întâlnire în faţă, tânărul Ispas încearcă să respingă, însă nu reuşeşte să respingă şi se împiedică. Rămas nemarcat, Dumitriu îl învinge pe portarul lui Sepsi.

Minutul 27: Niczuly are o intervenţie de senzaţie la şutul lui Blănaru.

Minutul 8: Lovitură liberă executată scurt de Chunchukov din marginea careului, Achahbar preia, dar nu reuşeşte să împingă mingea în poartă din trei metri.

Minutul 5: Cei de la CS Mioveni au de asemenea o ocazie, dar Iacob nu reuşeşte să prindă cadrul porţii.

Minutul 1: Prima ocazie importantă vine după 59 de secunde. Achahbar preia in interiorul careului, dar loveşte defectuos şi balonul trece mult peste buturi.

Minutul 1: A început partida de la Sfântu-Gheorghe!


Covăsnenii nu au fost ocoliţi de probleme. Joia trecută, Sepsi a fost eliminată din Conference League de slovacii de la Spartak Trnava, astfel că moralul ardelenilor nu este neapărat cel mai bun.

Nou promovata CS Mioveni a început cu stângul noul sezon. Ultimii în clasament, argeşenii nu au niciun punct şi au pierdut ambele partide disputate până acum. A fost 0-1 în etapa inaugurală cu Gaz Metan, la Mediaş, după care Mioveniul s-a înclinat în faţa altei nou-promovate, Rapid, dar pe teren propriu – scor 0-2.

 
Partida dintre Sepsi Sfântu Gheorghe şi CS Mioveni se va juca luni, de la 18.30, şi va putea fi urmărită în direct pe Look Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele