Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

VIDEO | Sepsi - FCSB 1-1. Trupa lui Toni Petrea a pierdut doi jucători. CFR poate trece pe primul loc, dacă câştigă duminică cu Craiova

Superliga Publicat de Andrei Ionascu, de Daian Cutu pe 10 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20105891/8/sep-fcsb-de-pus-pe-site.jpg

 

Meci de mare luptă la Sfântu-Gheorghe, acolo unde Sepsi a termiant la egalitate cu FCSB, scor 1-1. Partida a fost presărată cu o mulţime de evenimente.

Scorul a fost deschis rapid, Florin Tănase a recepţionat o pasă de senzaţie de la Tavi Popescu şi a finalizat eleganat. Chiar şi după gol, FCSB a continuat să domine jocul.

În cele din urmă stilul agresiv al celor de la Sepsi a dat roade, Miron a ieşit accidentat, iar înainte de pauză Toni Petrea a fost forţat să îl schimbe şi pe Darius Olaru, care a suferit o lovitură puternică la umăr. În actul secund, covăsnenii au fost mai periculoşi, iar Safranko a restabilit egalitatea. Atacantul slovac putea chiar aduce victoria echipei sale, dar a ratat câteva şanse pe final.

Cei de la FCSB pot pierde fotoliul de lider în Casa Liga 1, dacă CFR Cluj câştigă duminică cu Universitatea Craiova.

Sepsi - FCSB 1-1 (Safranko 57 / Tănase 6)

Echipele de start: 

  • Sepsi: J. Fernandez - R. Dimitrov, Bouhenna, Mitrea, M. Ştefănescu - Vaşvari, Fofana, Nouvier - Golofca, Safranko, G. Dragomir
  • Rezerve: A. Szanto, Petrila, Ninaj, Eder Gondalez, Bajrovic, Achahbar, Ţincu, L. Fulop, Aganovic
  • Antrenor: Leo Grozavu
  • FCSB: Vlad - Creţu, Cristea, Miron, Radunovic - Ov. Popescu, Şut, Olaru - Moruţan, Fl. Tănase, Oct. Popescu
  • Rezerve: Straton, Panţîru, Simion, Haruţ, Nedelcu, Vînă, Perianu, Oaidă, Istrate
  • Antrenor: Toni Petrea

 

Minutul 85: Panţîru este găsit liber în careu, îşi prelungeşte prea mult mingea, iar Dimitrov reuşeşte să îl blocheze şi să trimită în corner.

Minutul 78: Şut este aproape de finaliza o centrare din lovitură liberă a lui Olimpiu Moruţan.

Minutul 61: Sepsi este aproape să dea lovitura. Aganovic trimite puţin peste poartă din poziţie ideală.

Minutul 57: GOL Sepsi! Gazdele egalează. Mitrea deviază cu câlcâiul la Safranko, care trimite în bară, mingea îi revine, iar a doua oară nu mai ratează.

Minutul 47: Creţu centrează din partea dreaptă, Oaidă vine fără marcaj, dar trimite din 6 metri peste poartă.

Minutul 46: Dublă schimbare la Sepsi. Ies Fofana şi Nouvier, intră Petrila şi Eder Gonzalez.

Minutul 39: FCSB pierde al doilea jucător. Darius Olaru acuză dureri la umărul stâng şi Toni Petrea îl înlocuieşte cu Dragoş Nedelcu.

Minutul 34: Din lovitura de colţ rezultată, fundaşul Rashid Bouhenna profită de lipsa de marcaj, se înalţă şi zguduie transversala celor de la FCSB.

Minutul 33: Sepsi construieşte foarte bine în atac. Nouvier îl găseşte excelent în careu pe Safranko, Creţu întinde piciorul în momentul pasei şi respinge în corner.

Minutul 28: Fofana scoate la Safranko. Slovacul trage de la marginea careului, mingea este atenuată de Creţu, iar Vlad prinde fără emoţii.

Minutul 24: Golofca trage de la 20 de metri în forţă, balonul este uşor deviat, iar Vlad respinge cu greu în corner.

Minutul 13: Miron acuză probleme medicale. Toni Petrea este nevoit să îl schimbe cu Oaidă. Ovidiu Popescu trece fundaş central.

Minutul 9: Moruţan îl găseşte excelent pe Darius Olaru, care trimite cu efect puţin pe lânga bara stângă a porţii lui Sepsi.

Minutul 8: Leo Grozavu face prima schimbare. Aganovic îi ia locul lui Dragomir.

Minutul 6: GOL FCSB! Florin Tănase ia o acţiune pe cont prorpiu în interiorul careului, după o pasă de la Octavian Popescu, pătrunde în marginea careului şi înscrie elegant în poarta lui Fernandez.

Minutul 4: Ovidiu Popescu recuperează un balon de la 35 de metri, pătrunde şi şutază de la marginea careului, dar defensiva lui Sepsi respinge în marginea terenului.

Minutul 1: A început partida de la Sfântu-Gheorghe!


Sepsi, a patra clasată în Liga 1, are cinci meciuri consecutive fără victorie pe teren propriu.

În runda trecută, echipa antrenată de către Leo Grozavu a jucat extrem de modest la Arad, cu UTA, şi a pierdut cu 2-0.

FCSB a continuat seria meciurilor fără gol primit şi după derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 0-0. Portarul Andrei Vlad n-a mai încasat un gol din 14 februarie, fiind 6 meciuri consecutive în care a păstrat poarta intactă.

FCSB are cel mai bun atac din Liga 1 şi dă golgheterul campionatului – Florin Tănase (18 goluri).

FCSB este neînvinsă în ultimele trei deplasări la Sfântu Gheorghe (1-0, 0-0, 5-1).

Echipele probabile:

Sepsi: Fernandez – Tincu, Mitrea, Bouhenna, Dimitrov – Ştefan, Fofana, Achahbar – Tamaş, Safranko, Petrila.

FCSB: Vlad – Radunovic, Miron, Cristea, Ovidiu Popescu – Oaidă, Şut, Olaru – Octavian Popescu, Tănase, Moruţan.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20105891/2/clasament-fcsb-sepsi.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele