Ultima oră
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor” VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare

VIDEO | Sepsi – FCSB 2-2. ‘Roş-albaştrii’ au revenit de la 0-2 şi au egalat în prelungiri! CFR Cluj e campioană dacă învinge la Botoşani

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 16 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20190913/9/rps2922.jpg

Sepsi Sfântu Gheorghe a remizat pe teren propriu cu FCSB, scor 2-2, în etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport+. Sepsi a condus cu 2-0 în minutul 71, dar ‘roş-albaştrii’ au revenit pe final. CFR Cluj poate câştiga al patrulea titlu consecutiv în Liga 1 dacă va învinge marţi la Botoşani.

FCSB a jucat slab, raportul şuturilor pe poartă fiind 5-3 pentru Sepsi.

Petrila (69’) şi Dumiter (71’) au înscris pentru Sepsi, iar Buziuc (81’) şi Tănase (90+2’) au marcat pentru FCSB.

Florin Tănase, golgheterul Ligii 1, a ajuns la 24 de reuşite în acest sezon.

Noi probleme de lot pentru FCSB: Ovidiu Popescu s-a accidentat şi a fost înlocuit în debutul reprizei secunde, iar Dragoş Nedelcu a rezistat doar 31 de minute.

Distanţa dintre CFR Cluj şi FCSB este de trei puncte. CFR Cluj poate să câştige titlul dacă se va impune la Botoşani marţi.

Sepsi a urcat pe locul 3 în play-off, la egalitate de puncte cu Universitatea Craiova.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20190913/22/clasament-fcsb-sepsi.jpg


Sepsi - FCSB 2-2 (Petrila 69', Dumiter 71' / Buziuc 81', Tănase 90+2'), pe Look Sport+

  • Sepsi: Niczuly - Aganovic, Ninaj, B. Mitrea, M. Ştefănescu - Fofana, Vaşvari - Dumiter, Eder Gonzalez (Purece 46'), N. Păun (Petrila 63') - Safranko (Golofca 63')
  • FCSB: Straton - V. Creţu, I. Cristea, D. Nedelcu (Buziuc 31'), Radunovic - Ovidiu Popescu (Perianu 49'), Oaidă (Niţă 75'), D. Olaru - Moruţan, Fl. Tănase, Octavian Popescu

Min. 90+3: S-a încheiat meciul! 2-2!

Min. 90+2: GOL pentru FCSB! 2-2! A înscris Florin Tănase, golgheterul Ligii 1.

Min. 81: GOL pentru FCSB! 2-1! A înscris Buziuc, din pasa lui Octavian Popescu.

Min. 75: Schimbare la FCSB! A ieşit Oaidă, a intrat Niţă.

Min. 71: GOL pentru Sepsi! 2-0! A înscris Dumiter, după ce Radunovic a respins mingea greşit.

Min. 69: GOL pentru Sepsi! 1-0! A înscris Claudiu Petrila!

Min. 63: Dublă schimbare la Sepsi! Au ieşit Safranko şi Păun, au intrat Golofca şi Petrila.

Min. 57: Cartonaş galben pentru Păun!

Min. 55: Ocazie mare pentru Sepsi! Din lovitură liberă de la 18 metri, Vaşvari a şutat către vinclul porţii, dar Straton a intervenit excelent.

Min. 49: Schimbare la FCSB! A ieşit Ovidiu Popescu, accidentat, a intrat Ovidiu Perianu.

Min. 49: Ocazie pentru Sepsi! Fofana a şutat peste poartă de la 20 de metri.

Min. 47: Meciul este întrerupt, întrucât Ovidiu Popescu nu mai poate continua! Va urma o schimbare la FCSB.

Min. 46: A început repriza a doua! Schimbare la Sepsi: a ieşit Eder Gonzalez, a intrat Purece.

Min. 45: S-a încheiat prima repriză! 0-0!

Min. 43: Cartonaş galben pentru Moruţan!

Min. 42: Sepsi a cerut penalty, după un duel între Dumiter şi Iulian Cristea.

Min. 39: Cartonaş galben pentru Gonzalez!

Min. 37: Ocazie pentru FCSB! Oaidă a şutat slab de la marginea careului, pe centrul porţii.

Min. 33: Iulian Cristea a scăpat de cartonaş, după o lovitură cu cotul.

Min. 31: Schimbare la FCSB! Nedelcu nu mai poate continua meciul şi este înlocuit cu Buziuc. Ovidiu Popescu joacă fundaş central.

Min. 30: Ocazie pentru Sepsi! Vaşvari a şutat de la marginea careului, dar portarul Straton a respins mingea.

Min. 29: Ocazie mare pentru Sepsi! Ştefănescu a şutat în forţă din afara careului, iar mingea a fost deviată şi i-a pus mari probleme lui Straton, care a reuşit să respingă mingea.

Min. 19: Ocazie imensă pentru Sepsi! Ninaj a centrat perfect pentru Safranko, care a trimis mingea cu capul pe lângă poartă, din 6 metri. Atacantul slovac era nemarcat!

Min. 17: Ocazie pentru Sepsi! Nicolae Păun a şutat de la marginea careului, iar mingea s-a dus pe lângă poartă.

Min. 14: Ocazie pentru FCSB! În urma unui corner, portarul Niczuly a respins mingea din careul mic, din apropierea unui jucător de la FCSB.

UPDATE 22:00 A început meciul de la Sfântu Gheorghe!


Sepsi şi FCSB se întâlnesc, de la ora 22:00, live pe Look Sport+, în etapa a opta a play-off-ului din Casa Liga 1 într-un meci pe care Toni Petrea îl consideră decisiv pentru şansele echipei sale.

Văzută de mulţi specialişti din fotbalul românesc drept o pretendentă la titlu din sezonul viitor, Sepsi trece printr-o formă foarte bună, iar cele 13 puncte adunate în play-off îi permit să spere la locul al treilea, ocupat de Craiova. De partea cealaltă, FCSB vine după două egaluri în ultimele trei etape, a pierdut două puncte cruciale cu Academica Clinceni (2-2), iar meciul din Covasna capătă accente decisive pentru bucureşteni în lupta de la distanţă pe care o duc cu rivalii de la CFR Cluj.
 
"Urmează poate cea mai importantă perioadă din acest sezon, cu aceste ultime trei jocuri din play-off, dificile, foarte grele. Dacă vom reuşi să le câştigăm, vom deveni campioni. Începând cu meciul cu Sepsi, pe care zic eu că l-am pregătit destul de bine săptămâna aceasta. Am avut mai mult timp la dispoziţie pentru a pregăti acest joc.
 
Suntem încrezători. I-am văzut pe jucători dornici, motivaţi şi entuziaşti în antrenamente şi sper să văd acelaşi lucru în timpul meciului. Trebuie să ne autodepăşim, ţinând cont că şi adversarul nostru luptă pentru un obiectiv. Au şanse la locul 3. Ne aşteptăm la o luptă dârză din partea lor şi, în consecinţă, noi trebuie să venim din urmă, să ne ridicăm la nivelul acestui joc şi să câştigăm", a declarat Toni Petrea, la conferinţa de presă de dinaintea meciului.
 
În cele trei meciuri directe din Casa Liga 1 în acest sezon Sepsi a reuşit să nu piardă niciodată contra celor de la FCSB: două rezultate e 1-1 în sezonul regular şi o victorie cu 2-1, în deplasare, în turul acestui play-off.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele