VIDEO | SEPSI ÎNCHEIE ÎN FORȚĂ SEZONUL DE TOAMNĂ. ECHIPA DIN SFÂNTU GHEORGHE A ÎNVINS CHINDIA ȘI A AJUNS LA 3 VICTORII CONSECUTIVE - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Noutăți Video

VIDEO | SEPSI ÎNCHEIE ÎN FORȚĂ SEZONUL DE TOAMNĂ. ECHIPA DIN SFÂNTU GHEORGHE A ÎNVINS CHINDIA ȘI A AJUNS LA 3 VICTORII CONSECUTIVE

Sepsi Sfântu Gheorghe s-a impus pe teren propriu, 3-1 cu Chindia Târgoviște, într-un meci transmis în direct pe Look Sport. Dâmbovițenii au deschis scorul în minutul 25, când Ivancic l-a învins pe Niczuly, însă replica gazdelor a fost promptă, iar Vașvari a egalat 5 minute mai târziu, când a transformat un penalty.

Repriza secundă a curs în favoarea celor de la Sepsi. Mai întîi Ștefan a făcut 2-1, în minutul 77, după care oaspeții au rămas în inferioritate, din minutul 80, când Yameogo a văzut al doilea cartonaș galben. Până la final, ardelenii au profitat de omul în plus și au mai înscris o dată, prin Flores, cu 3 minute înainte de final.

După acest succes, Sepsi face 28 de puncte și urcă pe locul 8. De cealaltă parte, Chindia rămâne cu doar 21 de puncte și ocupă poziția a 12-a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine