Ultima oră
Nacho, aproape de o plecare de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte Nacho, aproape de o plecare de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte
VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”

VIDEO | Sepsi OSK - FC Viitorul 1-1. Elevii lui Ruben Albes s-au jucat cu ocaziile şi au fost pedepsiţi. Ambele echipe rămân fără victorie

Superliga Publicat pe 19 sep 2020
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19485850/3/zzzzzzzzzzzzzzbmb-2343.jpg

Sepsi OSK şi FC Viitorul au remizat, sâmbătă, scor 1-1 (0-1), la Sfântu Gheorghe, în etapa a patra a Ligii 1.

În meciul transmis în direct pe Look Sport, Andrei Ciobanu a deschis scorul cu un şut direct din lovitură liberă, însă cu ajutorul zidului, mingea fiind deviată de Fofana. Prins pe contre-pied, Jesus Fernandez n-a avut nicio şansă.

În partea secundă, scorul putea să ia proporţii, însă Kevin Luckassen a irosit trei ocazii uriaşe, iar Gabi Iancu a nimerit, la rândul său, bara. Şi, cum ocaziile se răzbună, Pavol Safranko a restabilit egalitatea în minutul 82, cu o lovitură de cap din apropiere.

S-a terminat 1-1, iar Sepsi şi FC Viitorul rămân fără viictoriie în noul sezon. Sepsi ocupă locul al zecelea, cu trei puncte, iar FC Viitorul se află pe 14, cu doar două puncte.

Look Sport: Sepsi - Viitorul 1-1 (Safranko 82 / A. Ciobanu 39)

Echipele de start:

Sepsi: Jesus Fernandez - Csiszer, Bouhenna, Mitrea - Nouvier, Purece, Aganovic, Fofana, Ştefan - Safranko, Carnat
Rezerve: Niczuly, Fulop, Tincu, Achahbar, Dimitrov, Ştefănescu, Bajrovic, L. Fulop, Golofca

Viitorul: Cojocaru - Boboc, Mladen, Ghiţă, Dussaut - Ciobanu, Matei, Casap - Iancu, Luckassen, Măţan
Rezerve: Căbuz, Dobrosavlevici, Georgescu, Bodişteanu, Ganea, Pitu, De Nooijer


Min. 82: Gol Sepsi! Contrar cursului jocului, Safranko restabileşte egalitatea cu o lovitură de cap din apropiere.

Min. 77: A treia mare ocazie a lui Luckassen. De această dată, olandezul prinde spaţiul porţii cu un şut din interiorul careului, după o pasă a lui Măţan, dar Jesus Fernandez reuşeşte să intervină şi să scoată în corner.

Min. 65: Bară Viitorul! Gabi Iancu ia o acţiune pe cont propriu în partea dreaptă, intră în centru şi şutează cu stângul la colţul lung, dar mingea loveşte bara.

Min. 62: Încă o ratare incredibilă a lui Luckassen. Dussaut trimite o centrare de toată frumuseţea cu exteriorul, dar atacantul olandez reia din nou pe lângă poartă, din poziţie de unu la unu cu portarul Jesus Fernandez.

Min. 61: Ratare uriaşă Viitorul! Luckassen reia cu capul pe lângă poarta goală, din câţiva metri.

Min. 39: Gol Viitorul! Andrei Ciobanu marchează direct din lovitură liberă, însă cu ajutorul zidului, mingea fiind deviată de Fofana. Prins pe contre-pied, Jesus Fernandez n-a avut nicio şansă.


Cele două combatante nu au simţit gustul victoriei în primele trei etape ale sezonului 2020-2021 şi vor încerca să spargă gheaţa în meciul direct.

Sepsi ocupă locul 13 în Liga 1, cu două puncte, în timp ce Viitorul e penultima în clasament, cu un singur punct şi un golaveraj îngrijorător: 2-8.

Sepsi - Viitorul, echipele probabile

  • Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Bouhenna, Mitrea, Ştefan - Aganovic, Fofana, Achahbar - Golofca, Safranko, Carnat
  • Viitorul: Cojocaru - Boboc, Mladen, Ghiţă, Dussaut - Matei, Măţan, Martinez - Chiţu, Luckassen, Iancu

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele