Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO ǀ Sepsi – Rapid 2-2. Giuleştenii au condus cu 2-0 încă din minutul 9, dar Luckassen le-a anulat avantajul. Şase remize la rând pentru covăsneni!

Superliga Publicat pe 2 oct 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20411835/3/sa.jpg

 
Sepsi OSK şi Rapid au terminat la egalitate, 2-2, meciul din etapa a 11-a a Casa Liga 1 2021/2022. Giuleştenii au condus cu 2-0 încă din minutul 9, oaspeţii au revenit până la pauză şi au avut superioritate numerică în ultima jumătate de oră, când Alami a fost eliminat de arbitrul Sebastian Colţescu. A fost al şaselea rezultat consecutiv de egalitate al lui Sepsi!
 
La fel ca în multe meciuri în acest sezon, Rapid a început în treapta a cincea, iar Goge (minutul 3) a deschis scorul după ce Niczuly a respins în lateral şutul lui Antonio Sefer. În minutul nouă a căzut şi golul de 2-0, după o combinaţie superbă între Bălan şi Alami finalizată elegant de mijlocaşul marocan. Devierea lui Hugo Sousa spre propria poartă, în minutul 21, avea să fie, însă, ultimul moment ofensiv al Rapidului până aproape de final!
 
În minutul 28, Colţescu a penalizat cu penalty un duel între Săpunaru şi Luckassen petrecut la marginea careului de 16 metri, vârful olandez a transformat pentru 1-2, iar presiunea pe umerii rapidiştilor a crescut. În minutul 43, acelaşi Luckassen a prins un şut superb, din vole, iar Moldovan a rămas din nou fără reacţie: 2-2, după una dintre cele mai spectaculoase reprize ale sezonului.
 
Până la eliminarea lui Alami (61) pentru un fault asupra lui Sousa, Nicolae Carnat (54) a ratat singur cu portarul. Apoi, Rapidul s-a retras, Sepsi a avut posesia, dar nu a reuşit nimic mai mult decât un joc de-a latul terenului, nepercutant, fără mari ocazii de gol.
 
Sepsi - Rapid s-a terminat 1-1, rezultat în care echipa lui Mihai Iosif rămâne pe locul al cincilea, cu 18 puncte, iar trupa condusă de Robert Ilyes pe locul al 12-lea, cu zece puncte şi şase rezultate de egalitate în ultimele şase etape.

Sepsi - Rapid 2-2 (Luckassen pen. 28, 43 / Goge 3, Alami 9), live pe Look Sport

  • SEPSI OSK: Niczuly - Dimitrov, Ninaj, Sousa, Ispas - Eder (Golofca 60), Bojic (Achachbar 75), N, Păun (Fofana 46), Aganovic - Luckassen, Chuchunkov (Ashkovski 60)
  • REZERVE: Began, Tamas, Ştefănescu, Tincu, Dragomir
  •  
  • RAPID: H. Moldovan - Goge (Nastos 60), Săpunaru, Dr. Grigore, Junior Morais - Crepulja (Dandea 89), Al. Albu - Sefer (R. Ilie 78),   Alami, Carnat (Hlistei 78) - Ad. Bălan (Stahl 89)
  • REZERVE: Drăghia, Florică, Barbu, Marzouk

Minutul 84: Şutul lui Golofca de la 16 metri e uşor deviat şi trece puţin pe lângă poarta lui Moldovan.


Minutul 73: Rămas în inferioritate numerică, Mihai Iosif nu schimbă nimic din punct de vedere tactic. Mingea stă la Sepsi, care nu găseşte spaţiile necesare pentru crearea unor ocazii importante.


Minutul 61: RAPID RĂMÂNE ÎN ZECE! Alami îl faultează pe Sousa, vede al doilea cartonaş galben din partea lui Colţescu şi îşi lasă echipa în inferioritate numerică pentru ultimele 30 de minute.


Minutul 54: Ocazie imensă a Rapidului! Sefer îl lasă singur cu portarul pe Carnat, dar acesta preferă o execuţie previzibilă, la colţul lung, şi Niczuly îl blochează.


Minutul 48: Sefer trage bine de la distanţă, dar Niczuly scoate de sub bară.


Minutul 46: Începe repriza a doua, iar Robert Ilyes schimbă cu Fofana în locul lui Păun.


Minutul 43: GOL SEPSI! Luckassen prinde un şut superb de la mare distanţă, Horaţiu Moldovan e prins complet nepregătit şi reacţionează târziu, iar covăsnenii revin în meci de o manieră superbă.


Minutul 38: Sepsi cere penalty! Şutul lui Aganovic e blocat de Săpunaru, iar Colţescu vede bine că mingea îl loveşte în abdomen pe căpitanul rapidist şi ignoră protestele fotbaliştilor covăsneni.


Minutul 28: GOL SEPSI! Colţescu e de părere că Săpunaru l-a faultat pe Luckassen pe linia careului de 16 metri, dictează penalty pentru gazde, apoi acelaşi vârf olandez transformă cu emoţii. Reluările arată, însă, că piciorul lui Săpunaru era în afara careului în momentul contactului cu Luckassen.


Minutul 21: Altă şansă a oaspeţilor! Sefer centrează pe jos, Hugo Sousa intervine şi trimite spre propria poartă, iar Niczuly respinge de lângă bară.


Minutul 9: GOL RAPID! După două ocazii ale oaspeţilor, Bălan şi Alami combină superb în careul perfect, iar marocanul punctează pentru 2-0!


Minutul 3: GOL RAPID! Sefer trage puternic de la distanţă, Niczuly respinge în lateral, iar fundaşul dreapta Goge trimite mingea în poartă!


19:30: Start joc la Sfântu Gheorghe!


Sepsi nu a mai câştigat în campionat din 16 iulie, când trecea de Academica Clinceni cu 2-0. De atunci, echipa din Sfântu Gheorghe a adunat nu mai puţin de nou meciuri fără victorie, între care şi trei înfrângeri consecutive. De altfel, Sepsi a rămas cu o singură victorie în acest sezon, în Liga 1, şi e campioana remizelor cu nu mai puţin de 6 meciuri încheiate la egalitate.

Nici Rapid nu pare să stea mai bine după ceva mai mult de jumătate din turul campionatului. După un start entuziasmant, giuleştenii şi-au arătat limitele şi nu au mai câştigat în Liga 1 în ultimele patru meciuri.

Înainte confruntării directe de la Sfântu Gheorghe, Rapid are 17 puncte şi se află pe poziţia a şasea, în timp ce gruparea ardeleană a strâns 9 puncte şi se află pe locul 12.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele