Ultima oră
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”
Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu

Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu
Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off” Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off”
Un nou produs marca Gică Hagi face furori: „E impresionant” | VIDEO EXCLUSIV Un nou produs marca Gică Hagi face furori: „E impresionant” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Sepsi se impune la Ploieşti şi se califică în semifinalele Cupei. Azi şi mâine se află celelalte semifinaliste

Fotbal Internațional Publicat pe 4 mar 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19290982/2/sepsi.jpg
Sepsi Sfântu Gheorghe s-a calificat în această seară în semifinalele Cupei României, după ce s-a impus în deplasare, cu Petrolul Ploieşti, cu scorul de 1-0. Unicul gol al meciului a fost reuşit de Dumiter, cu 10 minute înainte de pauză. 
 
La finalul meciului, fanii gazdelor l-au obligat pe arbitrul Iulian Călin să întrerupă meciul timp de 10 minute. Asta din cauza faptului că galeria ploişteană a trecut la scandări xeonofobe şi la trivialităţi.Sepsi va juca în semifinalele competiţiei, acolo unde s-a calificat ieri şi Dinamo, după ce a învins cu 1-0 Academica Clinceni.
 
În această seară se va stabili cea de a treia semifinalistă, dintre Poli Iaşi şi Universitatea Craiova. Partida de la Iaşi va fi transmisă în direct pe Look Sport, de la ora 20.30. Al patrulea joc din cadrul sferturilor, Hermannstadt - FCSB, este programat joi, de la ora 20.00 şi va fi transmis în direct de Look Plus.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri