Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Sepsi vrea să scrie istorie în Conference League. Leo Grozavu: "Vom arăta că pe teren propriu suntem o forţă. Favorită nu e Sepsi"

Sepsi OSK Publicat de Andrei Ionascu pe 28 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20322371/1/grozavu.jpg

Sepsi Sfântu Gheorghe se pregăteşte pentru meciul retur cu Spartak Trnava, în turul doi preliminar al UEFA Europa Conference League. În Slovacia, scorul a fost 0-0. Antrenorul Leo Grozavu a declarat că prezenţa spectatorilor este un atu pentru echipa lui, dar favorită la calificare este Spartak Trnava.

Meciul Sepsi Sfântu Gheorghe – Spartak Trnava este programat joi, de la ora 19:30, în direct pe Look Sport.

În Liga 1, Sepsi a reuşit o victorie (2-0 cu Clinceni) şi un egal (1-1 cu Chindia) în primele runde.

Sepsi Sfântu Gheorghe va juca abia al doilea meci din istoria clubului în cupele europene.

"Ne aflăm în faţa primei partide din istorie la Sfântu Gheorghe în Europa. Ne dorim să facem o partidă bună şi ne-am pregătit ca să ne calificăm. Am mare încredere în băieţii mei, în spectatorii care vor veni în număr mare la stadion. Ca de obicei, vom arăta că pe teren propriu suntem o forţă.

Avem anumite probleme de lot, dar în asemenea momente nu mai contează, trebuie să găsim soluţii. Aş vrea multe goluri în poarta adversă, în niciun caz la noi, dar m-aş mulţumi şi cu un 1-0. Eu zic că favorită nu e Sepsi, a fost 0-0, de acolo se porneşte, iar Spartak Trnava e o echipă mai experimentată decât a noastră. Este foarte important că jucăm cu suporteri", a spus Leo Grozavu, în cadrul unei conferinţe de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele