Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

VIDEO Serie înfiorătoare pentru Benfica. „Vulturii” pierd şi cu Maritimo şi rămân cu doar două victorii în ultimele 13 meciuri!

Fotbal Internațional Publicat pe 29 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19406297/3/maritimo-gol.jpg

Benfica Lisabona a mai suferit o umilinţă, în această seară, la Funchal, unde a fost învinsă cu 2-0 de modesta Maritimo. 

Benfica ajunge la o serie înfiorătoare de 13 meciuri în care a obţinut doar două victorii. În tot acest timp, a risipit o sumedenie de puncte şi a fost depăşită de rivala FC Porto, deşi în urmă cu câteva luni campionatul părea la discreţia „vulturilor”.

Benfica a controlat prima repriză, însă nu a reuşit eşenţialul: să marcheze. În schimb, gazdele au marcat prin Pinho, după o pasă de la Nanu, dar reuşita nu a fost validată.\ după intervenţia VAR.

Repriza secundă a fost de coşmar pentru echipa din Lisabona. Mai întâi, Nanu a centrat perfect în faţa porţii, iar Correa a reluat din apropiere, imparabil, pentru 1-0, în minutul 74. Şi tot Nanu a oferit un nou assist, de această dată lui Pinho, care majorat diferenţa din minutul 78. Joel a marcat şi el pentru 3-0, în minutul 90, dar VAR a anulat golul pe motiv de ofsaid. 

După acest eşec, Benfica rămâne pe locul secund cu 64 de puncte, la 3 lungimi în spatele liderului Porto. Doar că „dragonii” au un meci mai puţin jucat, iar în cazul în care se vor impune în această seară, pe terenul lui Pacos de Ferreira, se vor distanţa la 6 puncte. Pacos de Ferreira - Porto se vede în exclusivitate, în această seară, de la 23.15, în direct pe Look Plus.

 

 

13 partide 2 victorii

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri