Ultima oră
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis

VIDEO | Sezonul ruşinii pentru Parma! Man şi Mihăilă au terminat pe ultimul loc din Serie A

Serie A Publicat pe 23 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20215385/1/dennis-man-valentin-mihaila.jpg

Formaţia Sampdoria a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Parma, în ultima etapă a campionatului Italiei.

Sampdoria s-a impus în faţa Parmei, la care Dennis Man şi Valentin Mihăilă nu au fost în lot, prin golurile marcate de Quagliarella (20), Colley (44) şi Gabbiadini (64).

Genoa a câştigat în deplasare cu Cagliari, scor 1-0, datorită reuşitei lui Shomurodov (15). La Cagliari, Răzvan Marin a fost integralist.

În al treilea meci de sâmbătă, Crotone şi Fiorentina au remizat, scor 0-0.

În urma acestui rezultat, Parma termină pe ultimul loc în Serie A, cu doar 20 de puncte câştigate în 38 de meciuri. Echipa românilor Dennis Man şi Valentin Mihăilă a câştigat doar trei meciuri, a remizat de 11 ori şi a fost înfrântă de 24 de ori.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Serie A

Ultimele articole Toate articolele