Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO Sfaturi pentru Mirel Rădoi de la un psiholog : cum să scape de rosul unghiilor în timpul meciurilor. "E un comportament strâns legat de stres!"

Emisiuni Publicat pe 11 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/19477931/1/radoi.jpg


Psihologul sportiv Rodica Tomoioagă a analizat în direct la Look Sport LIVE gestul lui Mirel Rădoi de a-şi roade unghiile în timpul meciurilor.

Aceasta spune că anxietatea şi stresul îl determină pe selecţionerul naţionalei să aibă acest comportament şi i-a recomandat acestuia câteva metode simple prin care poate scăpa de el.

"Atunci când o persoană are acest comportament e vorba de un impuls involuntar şi de cele mai multe ori este o compulsie care apare din necesitatea de a reduce intensitatea emoţiilor. E un comportament strâns legat de stres şi sunt câteva metode eficiente pentru a face faţă şi pentru a controla aceste impulsuri cum e rosul unghiilor.

Prima metodă ar fi ţinerea în mâna a unui obiect incompatibil cu acest gest, o minge sau o sticlă. Sau ţinerea mâinilor în buzunar. Mai e şi soluţia aplicării unei substanţe invizibile, dar urât mirositoare astfel încât în momentul în care persoana duce mâna la gură, organismul generează o reacţie de repulsie.

Cred că această metodă e cea mai eficientă şi în timp, în câteva săptămâni, comportamentul se reduce semnificativ"
, a declarat Rodica Tomoioagă la Look Sport LIVE.

    Vezi mai jos integral emisiunea Look Sport LIVE cu Rodica Tomoioagă

 

Rodica Tomoioagă, la Look Sport LIVE cu Geanina Iacob

Psihologul Rodica Tomoioagă, invitata Geaninei Iacob în ediţia de astăzi a Look Sport LIVE Te aşteptăm în fiecare zi, de luni până vineri, de la 16:00, la Look Sport LIVE, pe Look Plus şi www.looksport.ro

Posted by LookPlus & LookSport on Friday, September 11, 2020

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele