Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Sfaturile lui Belodedici pentru 'tricolori' înaintea meciului cu Macedonia de Nord. "Trebuie să fie mai inteligenţi decât adversarii"

Echipa nationala Publicat de Andrei Ionascu pe 8 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20387940/2/belo.jpg

Macedonia de Nord şi România se înfruntă în această seară, de la ora 21.45, la Skopje, în etapa a şasea a Grupei J a Cupei Mondiale din 2022. Fostul internaţional Miodrag Belodedici, membru în Comisia Tehnică a FRF, este alături de delegaţia României şi anticipează un succes al ‘tricolorilor’. Totuşi, fostul fundaş a avertizat în privinţa concentrării jucătorilor.

Din cauza accidentărilor şi a cazurilor de coronavirus, Mirel Rădoi are la dispoziţie 20 de jucători pentru meciul cu Macedonia de Nord.

Macedonia de Nord se află la un punct în spatele ‘tricolorilor’, pe locul patru în Grupa J. În partida tur, pe Arena Naţională, România s-a impus cu 3-2.

"Cele mai importante sunt punctele, nu evoluţia. Am reuşit să luăm şase puncte, ăsta a fost ţelul echipei naţionale. Trebuie câştigat şi meciul cu Macedonia de Nord. Cred că avem o valoare peste ei, nu pot să se compare cu noi. Dar au avut şi ei nişte rezultate răsunătoare, cu Germania, iar nouă ne-au pus probleme. Trebuie luat în serios meciul.

Am încredere în atacanţii noştri, care au arătat că sunt periculoşi, cred că o să marcăm goluri azi. Mă refer şi la jucătorii de bandă şi la mijlocaşii ofensivi.

Am prieteni macedoneni, cunoştinţe, doi colegi cu care am jucat la Steaua Roşie Belgrad. Ei mi-au spus că nu se compară cu România, e ceva normal. Ei sunt că suntem mai buni ca ei şi o să le fie foarte greu să ne învingă.

Indiferent dacă joci cu Germania, Macedonia, meci amical, trebuie să te pregăteşti în aşa fel încât să dai 100% pe teren şi să se gândească numai la adversar. Trebuie să fie mai inteligenţi decât adversarii. La faze fixe, să nu-i lase să le ia faţa. Şi să facem cât mai puţine greşeli! Avem încredere în băieţii noştri şi cred că o să învingă astăzi", a spus Miodrag Belodedici, pentru FRF TV.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20387940/1/clasament-grupa-qualifiers-euro2020-en-copy-696x696.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri