Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Slavia Praga a scos un egal de aur cu Arsenal, graţie unui gol în minutul 90+4! Manchester United e ca şi calificată în semifinalele Europa League. Manchester United şi Villarreal încep cu prima şansă în retur

Europa League Publicat pe 9 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20102391/1/europa-league-trofeu.jpg

Europa League a ajuns în faza sferturilor de finală, iar meciurile tur au avut loc joi, de la ora 22:00. Confruntările au fost pe canalele Look Sport. În acest moment, în competiţie sunt implicaţi şi doi români, Nicolae Stanciu cu Slavia Praga, şi Andrei Raţiu cu Villarreal.

Doar Stanciu a fost în lot şi pe teren, în meciul cu Arsenal, în timp ce Raţiu nici n-a fost pe foaia de joc a ”submarinului galben”. Stanciu a jucat 84 de minute în remiza scoasă de Slavia, în Anglia, scor 1-1. Arsenal a deschis scorul în minutul 86, prin Pepe, dar cehii n-au renunţat şi au dat lovitura în minutul 90+4, prin Holes.

În ceea ce o priveşte pe Villarreal, aceasta s-a impus în turul din Croaţia, cu Dinamo Zagreb, cu 1-0. În celelalte două partide din sferturi, Manchester United şi-a cam asigurat prezenţa în faza următoare, după 2-0 cu Granada în Spania, în timp ce AS Roma a întors de la 0-1 şi a câştigat cu 2-1 cu Ajax, în Olanda.


Arsenal – Slavia Praga 1-1

Echipele de start: 

  • Arsenal: Leno – Soares, Holding, Gabriel, Bellerin – Willian, Rowe, Shaka, Thomas, Saka – Lacazette
  • Slavia: Kolar – Bah, Holes, Zima, Boril – Hromada – Dorley, Stanciu, Provod, Olayinka, Sima

Min. 90+4: GOOOL Slavia Praga! Holes egalează cu capul, după un corner.

Min. 86: GOOOL Arsenal! ”Tunarii” deschid scorul pe finalul meciului, prin Pepe.

Min. 84: Stanciu este înlocuit. 


Ajax – AS Roma 1-2

Echipele de start: 

  • Ajax: Scherpen – Rensch, Timber, Martinez, Tagliafico – Alvarez, Klaassen, Gravenberch – Antony, Tadic, Neres
  • AS Roma: Lopez – Mancini, Cristante, Ibanez – Peres, Diawara, Veretout, Spinazzola – Pellegrini, Pedro – Dzeko

Min. 87: GOOOL AS Roma! Italienii dau lovitura prin Ibanez, după ce au fost conduşi.

Min. 57: GOOOL AS Roma! Pellegrini marchează din lovitură liberă. Portarul Scherpen a scăpat balonul în poartă, deşi părea că îl va prinde.

Min. 53: Ajax ratează o lovitură de la 11 metri prin Tadic.

Min. 39: GOOOL Ajax! Fază prelungită de atac a olandezilor, finalizată de Klaasen. A fost servit ideal, în careu, de Tadic.


Granada – Manchester United 0-2

Echipele de start:

  • Granada: Silva – Diaz, Vallejo, Duarte, Neva – Herrera, Gonalons – Kenedy, Montoro, Puertas – Soldado
  • Manchester United: de Gea – Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw – Pogba, McTominay – James, Fernandes, Rashford – Greenwood

Min. 90: GOOOL Manchester United! Bruno Fernandez înscrie de la 11 metri, cu noroc.

Min. 31: GOOOL Manchester United! Lindelof dă o pasă fantastică din propria jumătate, de la peste 60 de metri, pentru Rashford. Acesta preia, face câţiva paşi în careul spaniolilor şi îl învinge pe Silva.


Dinamo Zagreb – Villarreal 0-1

Echipele de start:

  • Dinamo Zagreb: Livakonic – Ristovski, Lauritsen, Catherine, Gvardiol – Ademi, Jakic – Ivanusec, Majer, Orsic – Atienwen
  • Villarreal: Rulli - Foyth, Albiol, Torres, Pedraza – Parejo, Capoue, Trigueros – Chuwueze, Bacca, Moreno

Min. 44: GOOOL Villarreal! Moreno marchează de la 11 metri, după un henţ în careu al lui Catherine. Arbitrul a consultat şi VAR-ul.



Echipa lui Stanciu va merge în Anglia, pentru jocul cu Arsenal, iar misiunea pare una infernală. În acest sezon, Slavia a mai trecut însă de o formaţie din Premier League, de Leicester. Stanciu are şanse foarte mari să fie titular.

Villarreal va juca pe terenul celor de la Dinamo Zagreb în turul sferturilor. Croaţii au oferit şocul fazei precedente, reuşind să treacă spectaculos de Tottenham, după ce în tur, în Anglia, au cedat cu 0-2. Şansele ca Raţiu să fie pe teren cu Dinamo Zagreb sunt mici.

Manchester United pare că a picat cel mai bine după tragerea la sorţi, întrucât a fost împerecheată cu Granada. Dacă ”diavolii” au trecut în etapa trecută de AC Milan, spaniolii au avut o misiune mai uşoară, cu nordicii de la Molde.

Poate cel mai echilibrat sfert de finală este cel dintre Ajax şi AS Roma. Favoriţi par olandezii, dacă ne uităm la perioada prin care trec. Nu au mai pierdut de 24 de meciuri, fie că a fost vorba de Eredivisie, Cupa Olandei sau Europa League. Ultimul eşec datează din decembrie anul trecut.

AS Roma a trecut în optimi de Şahtior, 5-1 la general, iar Ajax de Young Boys, 5-0 la general.

Programul sferturilor de finală ale Europa League:

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele