VIDEO | SHOW CANIN CU CHINDIA! DINAMO ÎNVINGE LA SCOR ECHIPA LUI VIOREL MOLDOVAN ȘI SE BATE CU ȘANSE LA UN LOC ÎN PLAY-OFF - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Noutăți Video

VIDEO | SHOW CANIN CU CHINDIA! DINAMO ÎNVINGE LA SCOR ECHIPA LUI VIOREL MOLDOVAN ȘI SE BATE CU ȘANSE LA UN LOC ÎN PLAY-OFF

Dinamo s-a impus clar în fața celor de la Chindia, 4-1, la finele unui meci cu două reprize total diferite. În direct pe Look Plus, „câinii” au început mai bine și au marcat primii, dar au avut și parte de șansă. Târgovișteanul Pițian a marcat în propria poartă în minutul 32, iar Dinamo conducea cu 1-0. Bucuria puținilor fani prezenți în Ștefan cel Mare a durat însă doar exact 10 minute. La o fază care nu anunța mare lucru, defensiva bucureștenilor a fost făcută șah-mat, iar Benga a trimis în poartă. Prima repriză s-a încheiat la egalitate, 1-1.

După reluarea jocului, „câinii” au reușit să revină în avantaj. Grigore a lovit în minutul 69, iar apoi Perovic a majorat diferența din penalty, în minutul 82. În prelungiri Dușan Uhrin l-a introdus și pe Montini, iar italianul a profitat de ocazie și a închis tabela la 4-1 pentru DInamo.

Cu acest succes, Dinamo face 28 de puncte și urcă pe locul 7, la două lungimi de poziția a șasea, ultima ce duce în play-off și care e ocupată în acest moment chiar de rivala FCSB. În schimb, veștile pentru Chindia sunt dintre cele mai proaste. Dâmbovițenii au abia 17 puncte și se află pe locul 12 și traversează o formă foarte slabă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine