Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Sicriul cu corpul neînsufleţit al lui Maradona, depus la palatul prezidenţial din Buenos Aires. UPDATE: Înmormântarea va avea loc azi

Fotbal Internațional Publicat pe 26 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19630171/1/maradona-barcelona.jpg

Sicriul cu corpul neînsufleţit al lui Maradona a fost depus la palatul prezidenţial din Buenos Aires. Sicriul lui Diego Maradona a fost transportat într-o ambulanţă, însoţită de un important dispozitiv de securitate. Sute de oameni se aflau deja în faţa palatului prezidenţial (Casa Rosada) pentru a-i aduce un ultim omagiu campionului mondial din 1986, care a murit la vârsta de 60 de ani.

UPDATE: Diego Maradona, care a încetat din viaţă miercuri, la vârsta de 60 de ani, va fi înmormântat astăzi, la un cimitir de la periferia oraşului Buenos Aires, a anunţat un purtător de cuvânt, Sebastian Bianchi, potrivit AFP.

Înmormântarea are loc astăzi, în această după-amiază, la Jardin Bella Vista”, a spus Sanchi.

În cimitirul privat Jardin Bella Vista sunt înmormântaţi părinţii starului argentinian.

Maradona a încetat din viaţă miercuri, din cauza unei insuficienţe cardiace, potrivit raportului preliminar al autopsiei. Joi, mii de oameni i-au adus un omagiu fostului fotbalist la palatul prezidenţial din Buenos Aires, unde a fost depus sicriul cu trupul neînsufleţit al starului argentinian.


UPDATE: Potrivit ultimelor informaţii apărute în Argentina, înmormântarea lui Maradona ar putea avea loc azi şi nu mâine. Decizia ar aparţine familie, care vrea să grăbească momentul din cauza pandemiei de COVID-19. Oamenii s-au strâns într-un număr foarte mare să-şi ia adio de la fostul mare fotbalist argetinian. 


UPDATE: Au apărut primele imagini în presa din Argentina de la palatul prezidenţial din Buenos Aires, unde este depus sicriul cu Maradona. Au avut loc şi câteva incidente, care au luat naştere din cauza numărului mare de oameni veniţi la locaţia amintită. 


Catafalcul va rămâne la Casa Rosada 48 de ore, timp în care sunt aşteptate peste un milion de persoane să treacă prin faţa acestuia. Accesul publicului va fi liber, dar securitatea va fi extremă, în special din cauza pandemiei de coronavirus.

Preşedintele Alberto Fernández a explicat că primul lucru pe care l-a făcut când a aflat vestea decesului a fost să ofere familiei un loc pentru ca oamenii să-şi poată lua rămas bun de la vedetă.

"M-am gândit să deschid Casa Guvernului pentru Diego pentru că de pe aceste balcoane a ieşit cu Cupa Mondială în 1986 şi a salutat după Cupa Mondială din 1990 şi vreau ca toţi argentinienii care vor să-şi ia adio să poată face acest lucru”, a spus el.

La început s-a intenţionat ca Maradona să fie dus la stadionul echipei Argentinos Juniors, dar soţia lui Maradona, Claudia Villafane, a preferat Casa Rosada.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri