Ultima oră
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni

VIDEO | Simeone e mulţumit după egalul cu Barcelona. "Am menţinut un ritm ridicat pe toată durata partidei. Am vrut să câştigăm"

La Liga Publicat de Andrei Ionascu pe 8 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/20170191/4/sim.jpg

FC Barcelona a remizat pe teren propriu cu Atletico Madrid, scor 0-0, în etapa cu numărul 35 din LaLiga, în direct pe Look Sport+. A fost o partidă spectaculoasă, cu multe ocazii clare de gol. Antrenorul de la Atletico, Diego Simeone, s-a declarat mulţumit de efortul jucătorilor săi, dar nu a vrut să comenteze despre şansele echipei sale la titlu.

Acest rezultat de egalitate poate fi un avantaj pentru Real Madrid în lupta pentru titlu, dacă ‘galacticii’ vor învinge Sevilla, duminică. Atletico păstrează un avans de două puncte în fruntea clasamentului, dar poate fi egalată de către Real Madrid.

Pe Camp Nou, raportul ocaziilor de gol a fost 12-11 pentru Barcelona, iar cel al şuturilor pe poartă 7-6 pentru gazde.

"Am încercat să jucăm la victorie, dar asta este. Am avut continuitatea şi ritmul de joc pe care le-am dorit. Am muncit foarte bine din punct de vedere colectiv, pentru a ne apăra, apoi pentru a ataca periculos, aşa cum s-a întâmplat foarte bine în prima repriză. Am menţinut un ritm ridicat pe toată durata partidei. A fost o partidă pe care ambele echipe au vrut să o câştige, fiecare jucător a încercat să găsească drumul către gol.

(Despre şanse la titlu) Mai sunt trei etape, trebuie să luăm totul pas cu pas, suntem concentraţi pe fiecare partidă în parte, ca de obicei. Mâine ne odihnim. Trebuie să revenim la antrenamente luni cu gândul la confruntarea complicată cu Real Sociedad. Nu ne gândim la altceva.

Cred că va câştiga LaLiga echipa care va fi cea mai puternică din punct de vedere mental. Nu cred că mă voi uita la meciul de mâine, Real Madrid – Sevilla. În general, nu iese rezultatul bun când mă uit la meciuri", a spus Diego Simeone.

Clasamentul LaLiga

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/20170191/3/clasament-barca-atletico.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

La Liga

Ultimele articole Toate articolele